Det danske magasin i Spanien
Club de Golf Dinamarca på Atalaya

Club de Golf Dinamarca på Atalaya

Fredag 20. januar 2023. Det var tidligt om morgenen, der var koldt, solen tittede lige lidt igennem – men der stod alligevel 88 forventningsfulde golfere klar ved starthuset og fik udleveret scorekort, nogle med en kop kaffe at varme sig på.

Vejret var også med os med solskin det meste af runden med moderat vind. Så gode betingelser for en dejlig dag på golfbanen i samvær med danske golf venner.

Banen stod pænt, selvfølgelig taget i betragtning af tiden på året, så ikke alle steder var der lige meget græs. Gode og rigtig hurtige greens var en udfordring for de fleste, i hvert fald var der ikke rekord scores at de forskellige rækker blev vundet med.

Højt humør på terrassen til en vinder eller taber drink, inden alle med Nordic Muebles som sponsor gik ind til en fin 3-retters menu i golfklubbens restaurant.

A-rækken blev vundet af Thomas Dahlsgaard med 36 point, og andenpladsen gik som sidste match til Klaus Juhl med 34 point, efterfulgt af Peer Andersen ligeledes med 34 point og Per Johansen tog fjerdepladsen med 33 point. B-rækken blev vundet af Dorte Bank Lauridsen med 35 point (hun blev godt nok glad). De følgende pladser i B-rækken var John Sørensen med 32 point, efterfulgt af Peer Falkenberg med 31 point og fjerdepladsen gik til Paul Henrik Bang med 30 point. C-rækkens førsteplads gik til Lone Christensen med 35 point, Mona Plahn med 35 point på andenpladsen, Christel Mark Hansen med 33 point på tredjepladsen og Lisbeth Friberg fik fjerdepladsen med 32 point.  D-rækken havde en suveræn vinder i Karsten Nielsen med 38 point, og Claes Andersen fulgte efter med 33 point, Ulrik beske havde 29 point på tredjepladsen og Henriette Dideriksen tog fjerdepladsen med 32 point.

Gæsterækken havde Per Justesen som vinder med 34 point, og holdspillet blev vundet med 110 point af et stærkt damehold bestående af Lone Christensen, Christel Mark Hansen, Lisbeth Friberg og Ana Garcia Milan.

Tættest på flaget havde følgende vindere: Mona Bülow Plahn, Karin Lux Brixen, Henriette Dideriksen, på damesiden, og på herresiden tog Niels Stielund, Jan Mikkelsen, Erik Bank Lauridsen, Poul H. Brixen sig af præmierne.   

Slutteligt må vi igen huske på at et sådant godt arrangement kun kan lade sig gøre ved at vi bliver støttet af nogle gode sponsorer, og ved dagens match var sponsoren Nordic Muebles repræsenteret af Conny og Jan. Tusind tak for sponsoratet.                                            

På gensyn til næste match søndag 19. februar 2023 på La Quinta.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.