Det danske magasin i Spanien
Bing – Asian Fusion Restaurant

Bing - Asian Fusion Restaurant

På promenaden i Fuengirola, nær havnen og hotel Pyr, finder man en fantastisk restaurant, hvor man spiser rigtig god asiatisk mad.

Her serveres en dejlig blanding af kinesisk og thailandsk mad, og ikke at forglemme et stort udvalg af sushi. Her er ingen “købte saucer”, – alt er tilberedt fra bunden.

Det kan tænkes, at man plejer at tage ud og spise asiatisk mad om aftenen, men Bing serverer også frokost, og betjeningen er behagelig. Personalet er meget venligt, men ikke påtrængende, lige som du vil have det. Her er der god fart i køkkenet og maden er fantastisk.

Vælg for eksempel en forret med en blanding af flere retter som forårsruller, bagte rejer, små kyllingespyd og ribben. Disse serveres med en sød, stærk chilisauce og en karrysauce. Præsentationen er både smuk og velsmagende! Som hovedret kan kylling i rød karrysauce med kokosmælk anbefales, ligesom den sprøde and, som altid modtager tilfredse kommentarer.

Et tip, når du besøger Bing, er at tage lidt ekstra tid, for menuen er så omfattende, at det faktisk kan tage lidt ekstra tid at beslutte sig.

Bing har åbent alle dage i ugen til frokost kl 13.00-16.00 og middag kl 18.30-23.30. Der er lukket om torsdagen.

Du finder Bing på Paseo Marítimo Rey de España 40, Fuengirola. Den fulde menu kan læses på restaurantens hjemmeside:

www.asianfusionbingrestaurant.com

Tlf. 952 470 218

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.