Det danske magasin i Spanien
Alt godt til påsken findes hos Casa Nordica

Alt godt til påsken findes hos Casa Nordica

Om blot et par uger er det tid til at fejre påsken, nærmere bestemt 3.-9. april. Selvom der er lidt tid endnu, kan det være rart at have planlægningen på plads, så intet bliver glemt, når det bliver tid til at shoppe alt det gode til denne højtid, som også markerer foråret for mange!

For at fejre påsken, som er den vigtigste højtid for mange spaniere, fylder det nordiske supermarked, Supermercado Casa Nordica, sine hylder med masser af lækkerier til et veldækket påskebord. Her finder du de smage, du sætter pris på hjemmefra – fra festmad til slik.

Til påskeægget er der mange forskellige slags slik til at glæde børnene med. Og selvfølgelig sælges papæg i butikken, samt påskepynt. Casa Nordica er velassorteret med et bredt sortiment, lige fra mejeriprodukter, charcuteri, sild og røget makrel mv. i kølediskene til rejer, krebs, brød, bær og meget mere i fryserne. Og selvfølgelig også alt fra krydderier, saucer, supper, fond, kiks, marmelade, ris og pasta til chips, snacks og is, ja listen er endnu længere end det!

Hos Supermercado Casa Nordica er der også et godt udvalg af allergivenlige og glutenfri produkter fra mærker som Risenta og FINAX. Og skulle du få brug for en ostehøvl eller kartoffelskræller, tandpasta, shampoo eller andet, har du gode chancer for at finde det her!

Supermercado Casa Nordica er din nordiske butik på Costa del Sol, med varer fra Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Supermercado Casa Nordica er på Facebook.

Supermercado Casa Nordica

Calle Feria San Isidro Labrador, i Fuengirola (lige ved Feriapladsen med masser af parkeringspladser)

Tlf. 952 19 91 48

Åbningstider: hverdage kl. 10-19, lørdage kl. 10-15

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.