Det danske magasin i Spanien
Et stærkt team af erfarne mæglere – &LIVING, nu i Marbella!

Et stærkt team af erfarne mæglere - &LIVING, nu i Marbella!

Det danske ejendomsmæglerfirma &LIVING er en ny unik spiller på Costa del Sol, og de er den eneste danske mæglerkæde, som er til stede i Spanien. Virksomheden er ejet af Nykredit Mægler, der har hundredvis af butikker i Danmark under kæderne Nybolig, Estate og &LIVING. Virksomheden har valgt at placere sig på The Golden Mile i Marbella, med tæt adgang til de bedste ejendomme på området.

Thomas Dahlsgaard, ejer og ejendomsmægler

Hos &LIVING sidder et dedikeret team på fem mæglere, med flere års erfaring fra både bank – og ejendomsmæglermæglerbranchen i Danmark og Spanien, der gør at teamet kan yde en god og tryg rådgivning for deres kunder, uanset om det drejer sig om køb eller salg.

&LIVING har haft en forrygende start siden åbningen, og de arbejder intensivt for at yde en ekstraordinær kvalitetsservice, der er kernen i deres dagligdag.

Med en enestående placering på The Golden Mile, kan &LIVING tilbyde deres kunder en unik oplevelse når de søger efter deres drømmebolig på Costa del Sol. Virksomheden har en dyb forståelse for området, og deres kunder kan derfor være sikre på, at de får den bedst mulige rådgivning og støtte i deres søgen efter drømmeboligen.

Teamet bag &LIVING

Hos &LIVING samarbejder de på tværs af deres mange forretninger, hvilket giver dem adgang til en bred kundebase fra Danmark og muligheden for at skabe en synergetisk oplevelse for dig som kunde. De har de seneste år fokuseret stærkt på at udvikle deres digitale tilstedeværelse, herunder deres unikke online platform, der har sikret dem en markedsposition som en af de største i branchen i Danmark med 2.500.000 månedlige visninger og over 250.000 interaktioner på deres sociale medier.

Hos &LIVING ønsker de at gøre en forskel i ejendomsbranchen – deres kunder skal kunne mærke forskellen og en ekstraordinær service og oplevelse, der overgår deres forventninger. Derfor har &LIVING ligeledes indgået et samarbejde med nøje udvalgte partnere, som via deres ekspertise og erfaring sikrer, at de kan hjælpe deres kunder i alle faser, lige fra økonomisk rådgivning til renoverings-og indretningsprojekter mm.

Du finder &LIVING i Marbella. Av. Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, km 178,2. 29602 Marbella

+45 4016 0462 eller marbella@andliving.dk 

https://andliving.dk/marbella/

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.