Det danske magasin i Spanien
Argentinsk tango i Nerja — A Puro Tango

Argentinsk tango i Nerja — A Puro Tango

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

For første gang præsenterer Producciones Lastra deres show A Puro Tango med seks dansere, musikanter og sangere. Den passionspakkede forestilling finder sted fredag den 7. februar kl. 20.

A Puro Tango-showet er instrueret af Alberto og Cristina, som er undervisere og koreografer, og fører tre af de bedste par på den internationale tango-scene sammen i dette følelsesladede show. Musikere og sangere spiller og synger live og fører os tilbage til befolkningens sjæl omkring Río de la Plata-området ved Sydamerikas kyst.

Det er der alt sammen i denne forestilling. Skønheden i dansen, det sørgmodige i sangene, følelserne som vækkes af musikken… Tangoens elegante og passionerede bevægelser viser den eksotiske kulturelle blanding, som immigranterne førte med sig til Buenos Aires’ forstæder for efterfølgende at triumfere med hele verden.

A Puro Tango fortæller os en historie om passion og hjertesorger, når de seks dansere på scenen omfavner og udfordrer hinanden i den mystiske dansk til lyden af bandoneon, piano og guitar i den tre minutter lange romance.

Praktiske oplysninger

Centro Cultural Villa de Nerja

C/ Granada 45 – Nerja

Fredag den 7. februar kl. 20

Forestillingens varighed: 80 min

Entre 18 €

Billetter sælges fra kl. 10:00 til 14:00 i billetlugen og på www.mientrada.net 

Mere information

http://nochesdetango.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa