Det danske magasin i Spanien
Sneaky Finders − mordmysteriet kommer til Málaga i januar 2020

Sneaky Finders − mordmysteriet kommer til Málaga i januar 2020

Mener du, at du har en indre Hercule Poirot, Sherlock Homes, Ms. Marple, Jessica Fletcher, Columbo eller måske en Tin Tin inde i maven? Så er det tid til at hive detektivhatten frem, når rollespilsversionen af det populære brætspil Cluedo går i luften den 25. januar i Málaga cenrum.

Mange af holdene klæder sig ud til eventet, så man kan forvente at se Málaga by fuld af detektiver i tematiserede udklædninger.

Det er firmaet CluedUpp, der står bag dette event, som har været afholdt i hundredvis af byer i hele Europa. Temaet for eventet i Málaga er Sneaky Finders, baseret på BBC-dramaet Peaky Blinders, og historien kræver, at detektiverne tager del i at opklare en spændende og kompliceret mordforbrydelse, som finder sted i 1920’erne. 

Rent praktisk er det et spil, som bringer dig rundt i hele bymidten, hvor du via CluedUps app skal finde virtuelle vidner, afskrive mistænkte og fanger morderen, før det er for sent.

CluedUpps grundlægger, Tref Griffiths udtaler: “Vi er kæmpe fan af Peaky Blinders her hos CluedUpp, og da der allerede frigives en ny sæson i starten af 2020, tænkte vi, at det var det bedste tidspunkt at afholde vores Sneaky Finders-event, som er inspireret af 1920’ernes Peaky Blinders-periode. Vi kan ikke vente med at se, om vores detektiver kan klare mosten og løse vores hidtil mest komplicerede sag.”

Spillet foregår til fods rundt i Málagas bymidte men udfolder sig på CluedUps app, som kan downloades til Android og iOS.

Mordmysteriet løses altså via CluedUpss app, som findes både til iOS og Android. Alt du behøver for at deltage er en smartphone og et hold på seks snedige detektiver, som kan deltage i mordmysteriet den 25. januar. Eventet finder kun sted denne ene dag i Málaga.

Billetter er til salg allerede og koster 42 € total for et hold på seks voksne (små detektiver og hunde er gratis) og kan købes på CluedUpps hjemmeside: www.cluedupp.com/products/malaga-detective-day

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.