Det danske magasin i Spanien
Billigere boliglån end nogensinde · Camplify kommer til Spanien · Sommeren fortsætter…

Billigere boliglån end nogensinde · Camplify kommer til Spanien · Sommeren fortsætter...

Billigere boliglån end nogensinde

De spanske banker kæmper hårdt for at få fat i tidens nye boligejere på Costa del Sol.
Den lave rente mindsker bankernes indtjeningsgrundlag, og det skærper konkurrencen om de nye kunder – særligt dem som går med boligdrømme. Siden 2008 er renteindekset Euribor faldet konstant til i dag at være negativt. Derfor har ingen banker de sidste par år haft interesse i at give boliglån med variabel rente, da indtægtsgrundlaget med en faldende rente bare falder og falder. Derfor tilbyder bankerne nu boliglån med en fast rente på helt ned til to procent. Det var helt utænkeligt for blot et par år siden. Hver bank har sine kriterier for løbetid, udbetaling og lånets størrelse, men de fleste banker tilbyder i dag boliglån med fast rente på 2,00 til 2,25 procent over 15-30 år mod en udbetaling på 30 procent.

 

 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Camplify kommer til Spanien

cmplify

De fleste har hørt om Airbnb – den verdensomspændende portal for ferieboligleje, som fungerer med stor succes i Spanien. Måske derfor satser en tilsvarende portal for leje af campingvogne nu stærkt på Spanien. Camplify har stor succes i primært Storbritannien og Australien med at sætte lejer og udlejer af campingvogne sammen. Med over 50.000 campingvogne og 1.100 campingpladser ser Camplify Spanien som et oplagt land for sin ekspansion. Portalen agter at investere 1,2 millioner euro i sit fremstød på det spanske marked og satser på at have 1.700 campingvogne til leje inden udgangen af 2021.

 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
 

Sommeren fortsætter…

sommer oktober2019 
Det er ikke til at tro, men først på ugen er der flere steder på Costa del Sol blevet målt både 30, 31 og 32 graders varme, og ifølge meteorologerne vil sommervejret fortsætte lidt endnu. Der er i det mindste ingen tegn på regn, og både onsdag, torsdag og fredag er der udsigt til mellem 25 og 30 grader midt på dagen. Varmest bliver det i Antequera, Ronda, Vélez-Málaga og Marbella. Oktober hører oftest til blandt årets mest regnfulde måneder, men chancen for at der falder en lille byge frem til weekenden ligger kun på mellem fem og ti procent.
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 
 

Sweepy Swing klar til fest – Få pladser tilbage

sweepy

Så er det ankommet til Málaga, det populære danske orkester Sweepy Swing med sangerinden Lisbeth Sørensen i spidsen. Bandet står for underholdningen, når Club Danés og La Peña de Dinamarca byder på en storslået velkomstfest nu på fredag kl. 18.00 i restaurant Casa Danesa. Der vil være en lækker treretters menu til 45 euro (5 euros rabat for medlemmer)!
Få pladser tilbage. Bestilling og betaling: restaurant@casadanesa.dk +34 952 47 51 51

 

 

{loadposition google}
 
 
 
 

AEDAS fremviser første bolig – resten står klar om 12 måneder

aeda

For nylig var der fremvisning af den første bolig i projektet Vanian Valley – et projekt som omfatter 53 villaer i Estepona. Villaerne vil stå klar om et år takket være det innovative konstruktionssystem, hvor størstedelen af villaerne bygges ”off site”.
Distriktdirektør for AEDAS Homes på Costa del Sol, José Ignacio Fernández, fortæller: ”Kunden ønsker det bedste på den kortest mulige tid og med dette projekt revolutionerer vi markedet ved at tilbyde en værdi, som er uovertruffen og unik for området: levering på 12 måneder.”

 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.