Det danske magasin i Spanien
Muebles Piramides fejrer 20-års jubilæum

Muebles Piramides fejrer 20-års jubilæum

Møbelbutikken, hvis fulde navn er Muebles Piramides Puerto, ligger i smørhullet øst for Málaga lige ud til havnen i Caleta de Vélez. Her er højt til loftet, men servicen rager endnu højere, og netop den gode service siges at være årsagen til den vedvarende succes selv efter 20 år.
Sloganet er helt passende ”danske møbler – spanske priser” og igennem to årtier har butikken hjulpet skandinaver, spaniere og alle andre nationaliteter med at indrette dagligstue, børneværelse, herreværelse og hvad det ellers måtte være.
Ejeren Per Stridh fortæller: ”Jeg begyndte at arbejde i butikken i 2012 og fra starten var det på tale, at jeg muligvis kunne overtage butikken en dag. I 2017 blev der gjort alvor af sagerne, og jeg overtog butikken fra den gamle ejer. Den uovertrufne service er med til at holde os godt kørende. De fleste kunder er vant til, at man betaler for levering eller at levering kun sker til fortovet. Hos Muebles Piramides både leverer og monterer vi, og det er inkluderet i prisen,” det kommer bag på mange kunder, men de oplever det som en vildt god service. Desuden er vi altid behjælpelige med at få tingene til at fungere, det kan for eksempel være hvis møblerne har slået sig hjemme hos kunden – hvis vi på nogen måde kan afhjælpe og sikre, at købsoplevelsen forbliver helt i top, så gør vi det. Det er vi ganske afslappede med. Servicen har altid været høj hos os, og vi oplever derfor også, at kunder kommer igen, fordi de havde en god oplevelse for ti år siden og ønsker at benytte os, når de skal have opgraderet dagligstuen eller blot skal investere i et nyt møbel.”

Endnu flere muebles – nu også online

For nylig har butikken forestået en lille ombygning, så der nu er endnu mere udstillingsplads til de møbler – 1300 m2 for at være helt præcis. Men det er ikke kun fysisk, at butikken har vokseværk, for selvom de har 20 år på bagen, er Muebles Piramides godt klar over, at de skal udvikle sig for at forblive en af de førende møbelvirksomheder for skandinaver på Costa del Sol. ”Vi forsøger at følge med teknologisk og er på vej med en ny, opdateret hjemmeside, hvor man kan bestille og købe online. Vores kunder befinder sig jo fra Salobreña til Marbella, og selvom mange foretrækker at komme forbi og få en snak, når de handler, er der for mange også lang vej til butikken. Derfor knokler vi disse dage på livet løs for at få vores nye webshop op at stå,” fortæller Per Stridh og tilføjer, at mange kunder også befinder sig uden for landets grænser, men har for eksempel købt en feriebolig, de gerne vil møblere – dette bliver endnu lettere via webshoppens nye funktioner.
Selvfølgelig forbliver servicen i butikken lige så høj, som den altid har været, og hele teamet står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine indretningsbehov.
Besøg butikken i havnen i Caleta de Vélez (Avda. de Andalucía 187). Der er åbent mandag til fredag fra kl. 10 til 20 (uden siesta) og lørdag kl. 10 til 14.
Besøg hjemmesiden på www.mueblespiramides.com
Facebook @mueblespiramidespuerto/

20-års jubilæum 10. oktober

Sæt kryds i kalenderen, for d. 10. oktober bliver noget helt særligt i Vélez Málaga. Det danske jazz-band Sweepy Swing underholder fra middagstid, og det garvede orkester tæller hele otte musikanter. Blæserne vil forsøge at få taget til at lette på det 1300 m2 store møbelhus. Mad og drikke skal der også til, så der vil være både vådt og tørt til de fremmødtes ganer, ganske gratis. Bedst af alt er muligheden for at gøre sig et godt møbelkup på udvalgte varer med minimum 20 % rabat. Du kan også deltage i lodtrækningen om flotte møbelpræmier, hvis du køber for minimum 100 € på dagen. Førstepræmien er en lænestol med fodskammel i læder, andenpræmien er et havebord med fire stole og tredjepræmien er et lækkert dynesæt med hovedpuder.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.