Det danske magasin i Spanien
Antonio Banderas promoverer luksusboliger · Málagas Victoria-øl udvider · AVE-toget til Granada indvies

Antonio Banderas promoverer luksusboliger · Málagas Victoria-øl udvider · AVE-toget til Granada indvies

Antonio Banderas promoverer luksusboliger

Antonio Banderas lægger image til et nyt storslået byggeprojekt i Málaga. Det er det omtalte projekt “Picasso Towers”, som skal opføres i den vestlige del af byen ud til den forholdsvis nye strandpromenade, som den verdenskendte skuespiller også lægger navn til. “Picasso Towers” kommer til at bestå af tre skyskrabere på 21 eller 22 etager med i alt cirka 70 lejligheder. Der bliver tale om luksusboliger med priser på op til 3,5 millioner euro. Promoveringen af det ambitiøse byggeprojekt, med Antonio Banderas som image, forventes at begynde allerede i næste måned.
 

{loadposition google_native}

 

Málagas Victoria-øl udvider

ny victoria oel
 
Málagas lokale øl, Victoria, er blevet så populær, at den kun to år gamle fabrik i Málaga nu skal udvides. Selskabet bag den populære øl investerer 1,2 millioner euro i en udvidelse, som betyder, at produktionen til oktober vil kunne øges med 27 procent og dermed også give plads til lanceringen af nye produkter. For blot to-tre år siden budgetterede man med en årlig produktion på lidt over én million liter øl. Med den nye udvidelse vil produktionen kunne øges til 15 millioner liter øl, hvis efterspørgslen tillader det. Málagas lokale øl har haft en omskiftelig tilværelse. I 60’erne og 70’erne var det byens bedst sælgende øl og i 90’erne forsvandt den helt fra markedet. Men for et par år siden gjorde Victoria et opsigtsvækkende come back. Du kan læse hele historien i denne artikel i La Danesa fra december 2017  
  

{loadposition google} 

 

AVE-toget til Granada indvies

AVE toget
 
Det har været 20 år undervejs men i dag, onsdag, indvies ruten for højhastighedstoget mellem Málaga og Granada. Det er naturligvis ikke selve byggeriet, der har taget 20 år.
At projektet har trukket ud skyldes først og fremmest statens store finansielle problemer sidst i 00’erne, samt at man derefter har givet færdiggørelsen af andre strækninger for de nye AVE-tog en højere prioritet. Den nye rute mellem Málaga og Granada går over Antequera og tager derfor to en halv time. Der bliver tre daglige afgange. I dag indvies en tilsvarende rute mellem Granada og Barcelona. www.renfe.com 
 
 

{loadposition google_native}

 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.