Det danske magasin i Spanien
Dania Care drives nu af Jette Dohm Kristiansen

Dania Care drives nu af Jette Dohm Kristiansen

Jette har overtaget Dania Care, som i mange år har hjulpet danskere på Costa del Sol, der har haft problemer med helbredet af større eller mindre grad.
Jette er social- og sundhedsassistent og har 31 års erfaring fra Danmark, hvor hun helt specifikt har arbejdet på hospital, i hjemmeplejen og i psykiatrien i Midtjylland. Derudover har hun arbejdet med genoptræning af folk med hjerneskade.
”De services, jeg tilbyder, afhænger meget af patientens behov. Det hele er på patientens præmisser, kan man sige. Nogle har behov for et tryghedsopkald om morgenen, andre skal bruge hjælp til indkøb og administrering af medicin. Derudover er der vanlig hjemmepleje som hjælp til personlig hygiejne samt rengøring. Nogle mennesker har blot brug for hjælp til madlavning og råd omkring kost og vejledning. Det hjælper jeg også med,” fortæller Jette, der har boet på Costa del Sol i godt tre år nu.
Tidligere var det Dan og Dorte, som drev Dania Care, men da de ønskede at tage tilbage til Danmark, kom Jette ind i billedet. ”Det var nærmest lidt af en tilfældighed, at jeg blev kontaktet af Dan og Dorte og så fik vi arrangeret, at jeg overtog Dania Care. Det er et halvt år siden nu,” fortæller Jette begejstret.
Endvidere hjælper Jette også til, hvis man har behov for råd og vejledning angående hjælpemidler. ”Ofte ved folk ikke, at der faktisk findes hjælpemidler, der kan afhjælpe deres problemer i hverdagen. Det er ikke altid nødvendigt at købe hjælpemidlet, sommetider er det nemlig blot en periode, personen har brug for aflastning, og så kan produkterne blot lejes,” fortælle Jette, som har kontakt til flere virksomheder, der både sælger og udlejer hjælpemidler. ”Det kan være fornuftigt at have en med, som kender dine behov og dit hjems indretning, hvis man skal investere i hjælpemidler – om det så er for en kortere eller længere periode.”
Jette kan kontaktes for en uforpligtende samtale om dine behov på:
+34 622 590 162
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.