Det danske magasin i Spanien
Flere og billigere flytninger mellem Danmark og Spanien

Flere og billigere flytninger mellem Danmark og Spanien

Transport ESDK og AB Cargo indgår et nyt tæt samarbejde.
 
Det skal sikre ugentlige afgange mellem Danmark og Spanien og samtidig give markedets bedste pris på flyttegods. ”Vi har begge kæmpet med logistikken, med køre-hviletidsreglerne, med fleksibiliteten og med at holde priserne helt nede,” fortæller Ole Steen Seested, som de sidste par år har kørt flittigt mellem Danmark og Spanien.
 
Fremover skal han blot midtvejs op i Frankrig. Her mødes han med Anders Bundgaard fra AB Cargo, som har flyttegods med fra Danmark. De bytter trailer og fortsætter hver deres vej. ”Den vej rundt vinder vi tid og fleksibilitet, så vi nu kan tilbyde afgange fra både Danmark og Spanien hver mandag. Og samtidig kan vi nøjes med én chauffør, som virkelig kan mærkes på priserne,” fortæller Anders, som de sidste otte år har arbejdet som flyttemand og nu står bag AB Cargo.
 
En flytning koster 1.245 kroner / 167 euro pr. kubikmeter, hvilket svarer til otte til ti flyttekasser. Prisen inkluderer moms, godsforsikring samt afhentning og levering til døren.
 
”Tillid er et nøgleord, når man skal vælge flyttefirma, så se gerne de mange kommentarer og anmeldelser, vi begge har fået på vores Trust Pilot og facebook-side,” slutter Ole Steen Seested.
 
For mere info og tilbud kontakt:
www.transport-esdk.com 
post@transport-esdk.com 
Tlf: +34 645 316 507 / +45 53 85 02 54

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.