Det danske magasin i Spanien
Ny kæmpebutik med handicaphjælpemidler – World of Mobility holder åbningsreception

Ny kæmpebutik med handicaphjælpemidler - World of Mobility holder åbningsreception

De fleste forretningsmænd ville sige til dig, at det at lancere et nyt koncept i Spanien ikke er nogen let opgave. Men når det drejer sig om at tilbyde en populær og stor service til et specifikt segment på Costa del Sol, så er det netop det modsatte ifølge Steve Walsh, som er medejer af den nye kæmpebutik i Fuengirola ”The World of Mobility”.
 
Det har faktisk allerede været relativt simpelt og endda en dejlig rejse til hvor vi er i dag. Da ideen med at have ”alt hvad du behøver inden for handicaphjælpemidler og –services under ét tag” blev forklaret for folk, var de meget entusiastiske og hjælpsomme, og derfra er tingene faldet på plads,” fortæller Steve Walsh.
Den store butik tilbyder nu et fuldt udvalg af produkter og services til gangbesværede eller personer med handicap på Costa del Sol både i butikken og online. Det drejer sig om salg (nyt og brugt), udleje, reparationer og forsikring. Fra handicap-scootere, gangstativer og kørestole til hjælpemidler til badeværelset, hejse og medicinske senge.
Derudover kan det professionelle personale på stedet give dig råd og vejledning i et tilpasse dit hjem til dine behov. Uanset om det drejer sig om installation af en trappelift eller hjemmeelevator eller tilpasning af dit badeværelse og køkken, så kan World of Mobility hjælpe dig. De kan endda tilpasse din bil til handicappede førere.
 
På et mere personligt niveau tilbyder World of Mobility også hjemmepleje-services, høreapparater, kvalitetslæsebriller og et stort udvalg af produkter til hjælp i det daglige liv i og udenfor hjemmet.
World of Mobility slår dørene op lørdag d. 6. april med en åbningsceremoni kl. 12 efterfulgt af en lille reception med forfriskninger. Alle der har brug for råd fra eksperterne eller blot vil opleve, hvilken uafhængighed der kan opnås med eks. et høreapparat, en el-scooter eller andre hjælpemidler er meget velkomne.
 
The World of Mobility
Calle Sancho Panza, 3, Fuengirola
www.worldofmobility.es
951 53 60 44
633 127 901
622 832 954
 
Åbningstider:
Mandag – fredag: 9.30 – 19
Lørdag: 9.30 – 15
Søndag: Lukket
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.