Det danske magasin i Spanien
Efterspørgslen på kreativt og konverterende indhold i form af korte videoer til sociale medier, produkt- og virksomhedspræsentationer skyldes, at vi som brugere konsumerer mere og mere video på de digitale platforme.
Videoer har den unikke fordel, at de kan fange seernes opmærksomhed endnu hurtigere end det, vi kan kalde traditionelt reklamemateriale. Forbrugerne forventer også mere i dag. Sælger man en ejendom, er det naturligt at linke til en video af boligen. Sælger man en koncertoplevelse, er video med til at give et indtryk af oplevelsen. Har man en restaurant, gives det bedste indtryk af stemningen på en varm sommerdag i skumringen bedst med, ja – en video. Video erstatter ikke trykte annoncer, men er den ideelle måde at give interesserede købere det sidste ’skub’ i beslutningsprocessen.

Er videoproduktion besværligt?

Det korte svar er nej, det behøver det ikke at være. Du skal blot have en idé om, hvilket budskab du gerne vil nå ud med. På samme måde som med en almindelig annonce i et magasin – du har idéen og vi har overblikket og den tekniske snilde til at få din idé ført ud i livet. På den måde får du lækkert produceret visuelt indhold, der passer netop passer til dine kunder, din virksomhed og din målgruppe.

Se videoer vi har produceret for forskellige kunder, og få inspiration på: norrbommarketing.com/da/video

Rekrutteringsvideo produceret for APC forsikringsmæglere i Málaga og Fuengirola.
 

 

Er det dyrt?

Ja, hvis du skal købe alt det professionelle udstyr til selv at producere en video, bliver det en dyr affære. Benytter du professionelle, vil de have alt det rette udstyr og du betaler blot for at få produceret videoen, som du ejer til evig tid og kan bruge igen og igen på tværs af alle platforme.
 
Hos Norrbom Marketing er vi eksperter i at lave effektive kvalitetsvideoer til priser, hvor alle kan være med. Prisen for en video op til 60 sekunders varighed starter ved euro 395,- og inkluderer tilrettelæggelse, indspilning on location samt klipning og lyd.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine behov?

 
Kontakt:
Norrbom Marketing
Tlf.: (+34) 952 58 15 53
E-mail: norrbom@norrbom.com
Web: www.norrbom.com
 
Af Norrbom Marketing – Information vedrørende Video Marketing, kontakt: simon@norrbom.com, (+34) 952 58 15 53

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.