Det danske magasin i Spanien
Aktieworkshop den 4. maj i Benalmádena – med Per Mønsted fra Mojo Estates og Christopher Wold, kendt fra Millionærklubben på radio24syv

Aktieworkshop den 4. maj i Benalmádena - med Per Mønsted fra Mojo Estates og Christopher Wold, kendt fra Millionærklubben på radio24syv

Per Mønsted kender vi bedst fra Mojo Estates og det aktuelle TV-program Sol for millioner, men aktiehandel er ikke fremmed for den erfarne ejendomsmægler.
”Aktier har været en hobby for mig, siden jeg var ung, men som man får mere erfaring og gerne vil have et afkast af sine investeringer, opdagede jeg, at der faktisk var en del teknik bag udvælgelsen af de rigtige aktier.”
Christopher Wold, der begyndte at investere for over 10 år siden, da han gik på HHX, hører man ofte i radioprogrammet Millionærklubben, hvor han giver gode råd om aktiehandel.
”På workshoppen kan man forvente at finde ud af de værktøjer og analyser, jeg bruger til dagligt og hvordan jeg spotter og finder mine aktier, hvor jeg til dato er oppe med hele 40 % for 2019.
Det vigtigste ved aktier er ”risk management” (stop loss), som er det, jeg blandt andet underviser i på workshoppen,” fortæller Christopher, der glæder sig til at kunne dele ud af sin viden for et live publikum, der også vil kunne stille spørgsmål undervejs.
En langsigtet investering er en kortsigtet investering, der er gået galt.
”Først og fremmest er handel med aktier et ”mind game”, og ofte er du selv din største fjende. Vi mennesker har utroligt svært ved at erkende vores fejl og derfor sælger vi ikke hurtigt nok de aktier, hvor kursen falder. Man håber og håber på, at aktien igen retter sig op.
Derudover er det vigtigt at have en klar strategi med din investering. Du køber jo heller ikke et hus hos mig uden at vide, hvad du skal bruge det til og uden at vi har talt om risiko og afkast for din husinvestering.
Det samme gælder aktieinvesteringer, du skal tænke på din risikoprofil og dine ønsker til afkast og ikke mindst hvor din stop-loss kurs er og være villig til at tage et tab. Jeg plejer at sige at ”en langsigtet investering er en kortsigtet investering, der er gået galt,” slutter Per Mønsted, der er vært for aftenen, som kommer til at foregå i dennes eget hus i Benalmádena, se program og praktiske oplysninger i annoncen nedenfor.
Pris for deltagelse er 300 euro.
Workshoppen er eksklusiv og der udbydes kun 10 billetter.
Kontakt Per på per@mojoestates.com eller Whatsapp 616 717 568 for tilmelding.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.