Det danske magasin i Spanien
Kingodkur© – hjernesmart vægttab med hypnose. Nu på Costa del Sol

Kingodkur© – hjernesmart vægttab med hypnose. Nu på Costa del Sol

Kender du det, at man siger til sig selv ”Jeg skal ikke have noget af det”, og inden man har set sig om, er det spist. Eller ”Nu skal jeg altså gøre noget ved det” og inden det blev aften, slog viljen ikke til og de gamle vaner tog over. Her er hypnose et fremragende værktøj.
Kingodkur© er en varemærkebeskyttet vægtabsform, som i kombination med hypnose, handler om at ændre på sine følelsers og vaners dominans over sit madindtag. Målet er livsstilsændring og vægttab. Terapien arbejder ikke med modstande og personlige problemer. Det er rettet mod dine vaner. Man lader fortiden ligge og ser fremad.
”Ni ud af ti overvægtige ved udmærket, hvad man skal gøre for at tabe sig og leve sundt, men hvad hjælper det, når din hjerne afholder dig fra at gøre det,” siger Jette Kingod, som kommer til Costa del Sol i midten af maj, hvor hun tilbyder hjælp til vægttab, som hundredevise af personer, kvinder og mænd, har haft succes med i Danmark. Resultaterne taler sit tydelige sprog og kan ses på facebook-siden ”Terapi/Jette Kingod”.
Du kan forvente:
• Ændring af dine vaner og dit mindset.
• At blive fri af cravings og overspisning.
• At blive fri af sukkerafhængighed.
• At genvinde kontrollen over dit madindtag.
• At blive fri af den indre kamp. Det handler ikke kun om vilje, men om at forstå din hjerne.
• Personlig udvikling.
• Dybdeafspændende, afstressende hypnose til krop og sind, som hjælper dig hen imod en bedre balance.

Du får i løbet af ugen tre hypnoser af ca. 1½-2 timers varighed til i alt 350 €
 
Terapien finder sted på Cortijo de Hidalga 25, 29630 Benalmádena i midten af maj. Kontakt Jytte Buhl Pedersen på tlf.: 678 97 67 38 / jyttespanien@gmail.com, eller Helene Wissing på tlf.: 643 37 23 54 / helenewissing@yahoo.dk – for nærmere oplysninger og tilmelding.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.