Det danske magasin i Spanien
First Estates indgår samarbejde med revisionsfirmaet 4audit

First Estates indgår samarbejde med revisionsfirmaet 4audit

Fra begyndelsen af april, er det et godt, personligt team, der møder dig hos First Estates i Centro Nórdico på Mijas-vejen. Jonas og Tobias Nielsen fra First Estates og Johnny Hast Hansen fra det danske revisionsfirma 4audio med afdelinger i Århus, Odense og København, glæder sig til at kunne tilbyde deres klienter en komplet service og skaffe oversigt over næsten enhver situation angående ejendomshandel, selskabsetablering, flytning til eller fra Danmark samt revisorassistance med udarbejdelse af selvangivelse i både Danmark og Spanien.
 
Det er faktisk ikke så kompliceret at flytte fra Danmark til Spanien, hvis tingene tilrettelægges ordentligt. Der er mange skrækhistorier om dette og hint, der ikke har fungeret, men de fleste gange er historierne baseret på, at de involverede har fået forkerte eller ingen råd og vejledning. Netop her kan 4audit være behjælpelig. De kan hjælpe dig med etablering i Spanien i alt hvad dertil hører af NIE-nummer, bankkonto, bilregistrering – ja kort sagt alle de praktiske ting. Derudover tilbyder 4audit f.eks. en service, hvor du inden flytning til Spanien kan få et overblik over de økonomiske eller arveretslige konsekvenser en flytning vil have for din økonomi eller fremtid. Lidt ligesom at blive forhåndsgodkendt til et lån i banken. På denne måde kan 4audit fortælle dig lige nøjagtigt hvordan din situation vil være, uanset om du vælger at flytte permanent, have feriebolig, afvikle/oprette firma etc.
 
Mange har sikkert hørt om begrebet ’havelågebeskatning’(også kalder fraflytterskat). Dette er 4audit eksperter i. Så hvad enten du skal flytte ud eller hjem kan de klarlægge situationen for dig inden, du foretager din handling. De mange pensionister kan også have brug for rådgivning især med udbetaling af deres pensioner og ydelser samt hvad der er deres rettigheder og pligter.
 
First Estates blev etableret sidste år, og har siden den 1. januar haft til huse i Centro Nórdico. Jonas og Tobias Nielsen har haft en travl vinter, med både salg og udlejning, hvor de især på udlejningsdelen mærker en stor efterspørgsel efter lejligheder (langtidsleje på 11 måneder) til de rette priser. Og netop det med de rette priser er Jonas og Tobias´ indgangsvinkel til al bolighandel. Det gælder om at have realistiske priser og realistiske forventninger. De møder kunderne med en energisk og dedikeret service.
 
Du kan finde First Estates og 4audit i Centro Nórdico på Mijas-vejen. Åbningstider: Mandag til fredag 9 – 17. www.firstestates.es / www.4audit.dk
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.