Det danske magasin i Spanien
Vikingos City – Fuengirolas nye danske supermarked og café

Vikingos City – Fuengirolas nye danske supermarked og café

At nyde et stykke smørrebrød nær Feriapladsen i Fuengirola er ikke noget nyt for omgivelserne. Nyt er det dog, at smørebrød med mere serveres af Mette Falk Nielsen, indehaver af Vikingos City.
Lokalet, som Mette har etableret sig i, var gennem nogle år også kendt som Restaurant Karen & Martin, hvor mange danskere slog vejen forbi. Og nu igen summer der af liv i lokalet med Mette Falk Nielsen ved roret.
Vikingos Citys ’storebror’ Vikingos Supermarket har nydt stor succes de sidste par år på Mijas-vejen, men Vikingos City er et rigtig godt alternativ, hvis man ikke har bil eller har ærinder i området.
Lokalet åbnede efter endt ombygning den 2. februar efter mange måneders søgen efter det rette lokale i Fuengirola midtby – med stor festbuffet og rigtigt mange besøgende.
 
I Vikingos City finder du et stort udvalg af danske produkter. Der er alt, hvad du har brug for til det skandinaviske køkken. Derudover er der også brødudsalg med rugbrød, franskbrød og wienerbrød samt kager. Cafedelen byder på et attraktivt menukort med kendte danske retter – smørrebrød, pariserbøf, æggekage og meget meget mere, og køkkenet har åbent syv dage om ugen.
 
Mette Falk Nielsen hygger sig meget i sin nye butik, hvor hun er rigtigt glad for den store varierede kundegruppe. Her kommer det voksne publikum, de unge, kunder fra de andre nordiske lande og lidt efter lidt kommer der også flere spaniere, der nysgerrigt kigger forbi, køber lidt første gang og køber lidt mere næste gang. Spanierne sætter også stor pris på de danske varer.
Mette er kommet i sit rette element – hun holder meget af at servicere kunderne, få en snak med dem og være en del af det lokalmiljø, som området indbyder til.
 
Vikingos City er dit nye sted i Fuengirola centrum at købe skandinaviske varer – og Mette byder dig velkommen!
 
Åbningstider
Mandag – torsdag 9.00 – 19.00.
Fredag 09.00 – 20.00.
Lørdag 09.00 – 17.00.
Søndag 10.00 – 17.00.
Du finder dem i det gamle Karen & Martin lige ved Feriapladsen. Tlf.: 627 80 28 50. www.vikingoscity.com
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.