Det danske magasin i Spanien
Ny medarbejder hos Core Capital Management S.A. Luxembourg

Ny medarbejder hos Core Capital Management S.A. Luxembourg

Core Capital byder velkommen til Carsten Bjerg-Petersen, som pr. 15. februar er ansat som Senior Financial Advisor i Core Capital Management S.A.
Carsten Bjerg-Petersen er 44 år og har gennem de sidste 12 år arbejdet som Senior Private Banker hos Danske Bank International i Luxembourg. Tidligere har han arbejdet i lignende stillinger i Schweiz og Danmark, hvorfor han har mere end 20 års erfaring i at hjælpe velhavende kunder i ind- og udland.
 
Carsten udtaler om den nye position, at han i lang tid har haft et ønske om at være fuldt uafhængig i sin rådgivning og ikke være bundet af at skulle sælge et bestemt “produkt” eller have specifikke salgsmål – men kun have kundens interesse i fokus.
 
Core Capital er netop et helt uafhængigt Family Office med base i Luxembourg, og som netop har kunden i fokus. Nøgleord som gennemsigtighed, konfliktfri sparringspartner og en holistisk tilgang til kunders formuestruktur er med til at beskrive Core Capital – og netop denne tilgang fik Carsten til at vælge Core Capital som fremtidig arbejdsplads.
 
Carsten glæder sig til at møde nye som gamle relationer – og fortælle dem, hvor han mener, Core Capital er den rigtige samarbejdspartner, når man skal have styr på sin formue og ikke mindst have investeret sin formue, så man er sikker på at den passer til ens risiko.
 
Carsten Bjerg Petersen kan kontaktes på tlf. +352 691 656 010, e-mail: carsten.bjerg-petersen@corecapital.eu
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.