Det danske magasin i Spanien
Foredrag, håndlæsning og sjælshealing – Mød Annemaii Roselina Isabella Christensen hos Vitamina i Centro Idea

Foredrag, håndlæsning og sjælshealing - Mød Annemaii Roselina Isabella Christensen hos Vitamina i Centro Idea

Foredrag

Til foredraget kommer du ind i Annemaiis verden som personlighedslæser. Hun fortæller om, hvem hun er, hvad hun kan samt hvordan Annemaiis evner anvendes. Der vil være lidt fortællinger om sjove oplevelser, om hvordan hun igennem sit liv altid har mærket andre, og altid troet, at det at tale med dyr og afdøde var noget, alle gjorde. Hun fortæller også om, hvordan det at være spirituel/clairvoyant har været og er for hende i dag. Alle er velkomne til at stille spørgsmål undervejs.

Håndlæsning

Annemaii er uddannet personlighedslæser v/Krumme håndlæser. ”En læsning er rigtig mange ting, det er dine linjer i hænderne, ovenpå hænderne, dine negle, energierne i hænderne, de forskellige stjernetegn i hænderne og så er det ikke mindst clairvoyance, hvor jeg bruger min klarfølelse, klarhørelse og klarsyn,” fortæller Annemaii.

Bliv klogere på dig selv

”Er du klar til, at vi sammen går dybt, så du kan blive klogere på dig selv, og på hvad der eventuelt blokerer for det, du inderst inde gerne vil og kan? Min læsning går dybt, jeg ser dig og møder dig der, hvor du er i dit liv. Mine læsninger er healende, personlige, dybe og skarpe, og alt bliver sagt med den største kærlighed til lige netop dig,” slutter Annemaii, som påpeger, at du altid har dit frie valg til at bruge det, hun fortæller dig. Det er dit liv og dit ansvar, Annemaii er her blot for at fortælle og hjælpe dig på din vej. Har du et specifikt spørgsmål, tuner hun ind på det.
 
Annemaii glæder sig rigtig meget til at møde jer alle!
 
Foredraget afholdes torsdag den. 21. marts. Håndlæsning/sjælshealing den. 22. og 23. marts.
Book tid hos Vitamina, Centro Idea, Tlf.: 952 58 43 13
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.