Det danske magasin i Spanien
Helle Hollis støtter Cudeca på niende år

Helle Hollis støtter Cudeca på niende år

Den 5 februar kunne Christine Fleischer, marketingchef fra Helle Hollis, med stor glæde overrække en check på 800 euros til Cudeca Cancer Care Hospice som komunikations -og fundraising chef Ángel Krebbers tog imod.
Helle Hollis har siden 2010 støttet Cudeca Hospice med et ”Cudeca charity nummer C0001” som giver 15% rabat på billejen, og Helle Hollis donerer 10% af en gruppe C bils lejebeløb til Cudeca Hospice.
Det er takket været vores kunder, at vi kunne overrække dette beløb til Cudeca, udtaler Christine. Beløbet er blevet indsamlet via kampagnen ”Cudeca charity nummer C0001”, som giver 15% rabat på billejen til kunden, og Helle Hollis donerer 10% til Cudeca Hospice. I løbet af de ni år som kampagnen har været igangsat har Helle Hollis haft fornøjelsen til at kunne donere mere end 8000 euros til Cudeca Hospice.
Alle kan hjælpe med at øge dette beløb til Cudeca Hospice ved at anvende charity nummer C0001. Charity nummeret C0001 indsættes i feltet ”Har du en rabatkupon, , promotion eller charity kode” på Helle Hollis hjemmesiden www.hellehollis.com når man skal leje bil.
Cudeca Cancer Care Hospice hjælper flere end 1500 patienter om året med kræft eller andre uhelbredelige sygdomme med palliativ pleje. Pleje og hjælpe programmer som hjemmebesøg, dagscenter, psykologisk hjælp til patienter og pårørende er gratis. Cudeca Cancer Hospice vigtige arbejde er forudsat at de modtage donationer for at kunne blive ved med ”Tilføje dage til livet” til dem, der har mest brug for det.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.