Det danske magasin i Spanien
Designa åbningsreception med pomp og pragt – i Loft & Roomers butik på Mijas-vejen

Designa åbningsreception med pomp og pragt - i Loft & Roomers butik på Mijas-vejen

Det gik ikke stille for sig, da Janne og Johnny Thomsen åbnede deres nye, store køkkenbutik på Mijas-vejen. Butikken er en shop-in-shop i Loft & Roomers butik og naturligvis havde Loft & Roomers også gjort deres for, at butikken fremstod knivskarp med masser af gode tilbud. Alle sejl var sat til for at de mange gæster kunne få en fantastisk eftermiddag og være med til at fejre Designas åbning. Auralyn Waves sørgede for musikken, vine fra La Cuenta behagede ganen og herlige kanapeer fra Chili Gourmet mættede maverne.
 
Åbningen blev et tilløbsstykke, hvor interesserede fra hele Costa del Sol dukkede op for at hilse på, hygge sig og blive inspireret af de mange flotte udstillingskøkkener, der stod flot side om side med Loft & Roomers moderne møbler i skandinavisk stil. Der blev ’festet’, hygget og sludret til langt ud på aftenen, og flere af de besøgende gik derfra med nogle rigtig gode køkkentilbud. At dømme efter ordrebogen, bliver det i hvert fald et travlt forår for Designa.
 
Nåede du ikke forbi receptionen? Du kan stadig nå at få 25 % rabat på køkken, bad og garderobe indtil 30. marts
 
Velkommen hos Designa og Loft & Roomers!
 
Åbningstider man. – fre. 10 – 19, lør. 10 – 14
+34 603 840 651 ● +45 5355 0439 ● jt@designa-spain.com ● www.designa.dk
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.