Studio Primero – nu også med dansktalende frisør

Studio Primero – nu også med dansktalende frisør

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Den velrenommerede frisørsalon Studio Primero i Los Boliches er ikke længere en ukendt finsk frisørsalon. Siden salonen åbnede for otte år siden, har den udviklet sig til at være en af skandinavernes favoritsaloner i Fuengirola. Og nu har den trendy salon også en dansktalende frisør, nemlig Sami Lindberg.
”Hos os fokuseres der på at lytte oprigtigt til kundernes ønsker – det betyder meget for os, at kunderne har det godt og vi bruger allergivenlige produkter,” fortæller Sami Lindberg, som begyndte i frisørfaget i Finland allerede da han var 15 år. Derefter flyttede han til Danmark (Sami taler flydende dansk), inden han fortsatte videre til Spanien for 15 år siden. Seija Montsia, salonens ejer, fortsætter: ”Fokus har altid været ’feel good’-stemning og allergivenlige produkter. Sami har jeg kendt i mange år og allerede da jeg åbnede salonen, bad jeg Sami, som jeg ved, har egen erfaring med allergi (ligesom jeg selv) om at arbejde sammen med mig og nu har han endeligt taget skridtet.”
Hos salon Studio Primero er de eksperter i skandinavisk hår og alle er velkomne – uanset alder.
”Til damer tilbydes alt fra klipning af spidser til traditionelle eller moderne frisurer og så sætter vi også har til bryllup og fest. Hvad angår herrer ved vi, at mange efterspørger mere end en maskinklipning, så vi tilbyder selvfølgelig klipninger med saks. Til børn har vi klargjort med TV og film,” fortæller Sami Lindberg. Salonen har også en dygtig kosmetolog, som giver alle mulige behandlinger til ansigt, øjenvipper, fødder og endda også voksbehandlinger med sukker.

Studio Primero arbejder med de bedste allergivenlige produkter såsom shampoo, balsam, styling- og farveprodukter (også plantefarver) fra mærker som Sim Sensitive, Zenz Organic Products og Elumen, sidstnævnte er oxidationsfri hårfarver uden hverken PPD, ammoniak eller ammoniaklugt.
 
Du finder Studio Primero på Av. De Las Salinas 2, Los Boliches (Fuengirola) / +34 626 957 335 / www.studioprimero.com
 
Af Studio Primero

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa