Det danske magasin i Spanien
Hyldest til La Peña ved Amin-galla – Og jubilar-donation på 10.000 euro til Cudeca

Hyldest til La Peña ved Amin-galla - Og jubilar-donation på 10.000 euro til Cudeca

At La Peña de Dinamarca, den danske supporterklub af Málaga Club de Futbol, har markeret sig markant i lokalsamfundet sås tydeligt ved klubbens 10 års jubilæums-galla på Ristorante Da Bruno på Mijas-vejen.
Med entertaineren, komikeren og sangeren Amin Jensen som hovednavnet i en bragende succes, mødte prominente personer frem med hyldest af og gaver til den super-aktive jubilar.
Mijas TV interviewede La Peña-nedlemmet Christine Stranne og talerækken bød på viceborgmesteren i Mijas kommune, Andres Ruiz, Anette Skou, lederen af udlændinge-afdelingen på Mijas Rådhus, Miguel Molina, præsident for federacionen af supporterklubber i Málaga CF suppleret af Sergio Valencia, den danske konsul, advokat Marisa Moreno, der til stor begejstring talte på et velforberedt dansk, samt finansdirektør Rafael Olalla fra cancerhospice Cudeca i Benalmádena.
Sidstnævnte i forbindelse med La Peña-formand Morten Møllers overrækkelse af en for klubben rekordstor check på 10.000 euro. Den har nu gennem sine 10 ialt doneret 30.000 euro til Cudeca.
 
Olalla overbragte varme hilsner fra stifteren af Cudeca, Joan Hunt.
Miguel Molina uddelte ros og udtrykte respekt for det utrættelige arbejde La Peña de Dinamarca med Morten Møller i spidsen gør for Malaga CF.
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.