Det danske magasin i Spanien
Fernisering med malerier af Johnny Madsen og Steen Karlsen

Fernisering med malerier af Johnny Madsen og Steen Karlsen

Læg vejen forbi til et glas og lidt snacks, når Johnny Madsen og Steen Karlsen udstiller deres værker i Gilda og Steen Karlsens hus i Carvajal den 16. februar kl. 14 -16.
Johnny har udstillet i Galleri7 siden 2003, og det er også blevet til et nært venskab med ejerne Steen og Gilda Karlsen. Gennem de sidste seks år er turen hvert år draget mod de varmere himmelstrøg på Costa del Sol. De første år i La Cala, hvor Johnny og Steen malede mange timer sammen i fælles atelier, men nu foregår det i huset i Carvajal.
På udstillingen vil der blive vist få udvalgte malerier af Johnny og de malerier, som Steen har malet gennem flere ophold, i løbet af det sidste års tid.

De to kunstnere

Johnny er, som vi ved, stadig en kæmpe succes på den danske rock scene og en meget, meget succesfuld kunstmaler. Han maler portrætter eller figurer men ikke i traditionel forstand, mere som en grundform.
Steen har i 2018 leveret malerier til bl.a. præsident Obama og vores egen kronprins Frederik. Steen har levet af sit maleri siden 2003 og har efterhånden leveret til mange forskellige lande, bl.a. Schweiz, USA, Litauen, Taiwan og Frankrig. Han fik sit store gennembrud i 2011, med sine ”Musikalske Penselstrøg”, hvor han malede malerier til musik af Johnny Madsen, Allan Olsen og nu afdøde Benny Andersen.
 
Ferniseringen finder sted d. 16. februar kl. 14 – 16. Alle er velkomne.
Calle Carvajal 5, urb. Balcón de Benalmádena, 29630 Benalmádena
Tlf.: +45 22 29 14 07 – www.galleri7.dk – galleri7@mail.tele.dk
Af Galleri7

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.