Det danske magasin i Spanien
Mojo Estates i Sol for millioner på Kanal 5

Mojo Estates i Sol for millioner på Kanal 5

Per Mønsted og Jacob Johansen vækker opsigt ved at have etableret et ejendomsmæglerfirma, der spiller på den lange bane og rusker op i nogle, af og til, rigide praksisser. Faktisk er de så bemærkelsesværdige hos Mojo Estates, at et dansk produktionsselskab også har fået øje på dem.

Anderledes eksponering gav pote

I Sol for millioner på Kanal 5 viser Per og Jacob det bedste, Costa del Sol har at byde på.
”Mojo adskiller sig på den måde, at vi er meget proaktive for vores boligsælgere. Vi er derfor også meget synlige i Danmark via vores kampagner på Facebook og på diverse boligplatforme. Faktisk er vi den danske mægler på kysten, der bruger flest markedsføringspenge på sociale medier og 3D-fremvisninger. Og så har vi også en reklameplads i lufthavnen, hvor vi har en decideret stand. Det er uden tvivl vores synlighed, der har fanget TV’s interesse,” fortæller Per Mønsted, det selvfølgelig godt kan se værdien i at blive eksponeret i bedste sendetid på en landsdækkende kanal: ”Vi så det som mulighed for at formidle vores koncept til de danske seere, der ønsker professionel rådgivning, når de skal erhverve sig en feriebolig på Solkysten, men i højere grad appellerer vi til de allerede eksisterende boligejere, der ønsker at sælge og/eller udleje deres boliger via Mojo Rentals. Mojo repræsenterer en ny måde at markedsføre både os selv og vores boliger på. Lidt på samme måde som man kender det fra Danmark – og det håber vi, kommer til udtryk i programmet.”
Som fastboende på Costa del Sol føler både Per og Jacob et vist ansvar over for kysten og vil gerne have den til at fremstå så positivt som muligt. Derfor så de begge en god mulighed for at formidle i programmet på bedste vis, hvorfor de er så glade for at bo her.

Hvad handler programmet om?

I Sol for millioner bliver Per Mønsted og Jacob Johansen fulgt både på job og privatlivet. De har haft et kamerahold efter sig i otte uger, hvor især portrætteringen af det mere fascinerende og eksklusive miljø på kysten har været i fokus. Men der har også været tid til at besøge det autentiske Spanien med naturen og kulturen i højsædet. Serien er på i alt otte programmer, hvor der i hvert program vil være fremvisninger af unikke boliger til primært danske kunder.

Udfordringer under optagelserne

Det har dog krævet sin mand af både Per og Jacob at være ’på’ under de mange optagelser: ”Den største udfordring ved at medvirke har været præmissen, at seerne skal lære os lidt bedre at kende. Vi har haft et kamerahold meget tæt på – og det har været lidt intimiderende og grænseoverskridende til tider. Vi har ikke haft indflydelse på klipningen eller hvordan vi måske selv ønskede at fremstå, så vi er meget spændte på, hvordan både vi og hele Solkysten bliver fremstillet. Der er ingen tvivl om, at programmet er lavet for at underholde, men vi håber selvfølgelig også, at det efterlader lidt seriøsitet og faglighed,” slutter Per og Jacob, som selv glæder sig meget til at se det færdige program for første gang.
Programmet har premiere d. 29. januar på Kanal 5 kl. 21.
Af Mojo Estates

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.