Det danske magasin i Spanien
BoConcept På Lauro Golf

BoConcept På Lauro Golf

Den 20. november spillede den skandinaviske gruppe, under ledelse af Tove, på Lauro Golf med BoConcept som sponsor. BoConcept har butik både på Mijasvejen i Fuengirola og i Marbella.

66 friske golfere var mødt op, skønt vejrguderne drillede! Heldigvis blev det kun til en enkelt byge før opklaringen kom, til stor glæde for de fremmødte.
De truende skyer blæste heldigvis væk.
Der blev spillet holdspil med de tre bedste score. Rigmor og Ib Brøndum samt Janne og Peer Falkenberg løb med andenpladsen. Sejren gik til Peer Nielsen, Tom Søgård, Jostein Aarskog og Claus Rasmussen.
De flotte vin præmier blev uddelt af Jan Petersen fra BoConcept og der var flagpræmier samt bolde og Eccotasker som klappe-præmier. Efterfølgende nød spillerne en tapas indenfor i.
 
Den skandinaviske gruppe holder juleferie efter matchen d 18. december og er tilbage igen tirsdag den 8. januar. Husk tilmelding til tove@laurogolf.com senest lørdag kl. 12.00.
Først til mølle princip.
Tove og Lauro Golf ønsker alle en Glædelig Jul samt et forrygende Godt Nytår.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.