Det danske magasin i Spanien
Vikingos Golf på Real Club de Golf Guadalmina

Vikingos Golf på Real Club de Golf Guadalmina

Vikingos Golf’s næstsidste match i 2018 blev afviklet d. 22. oktober på Guadalmina’s sydbane med Unioptica som sponsor.

Trods kraftigt regnvejr i weekenden op til matchen var banen i virkelig god stand med flotte fairways og gode greens, så selv om scorerene ikke var lige gode for alle, nød vikingerne en dejlig golfdag, som sluttede med en veltilberedt helstegt pattegris på restaurant ”Out of Bounds” efter matchen.
I det populære holdspil, der som altid er sponseret af Simzar Estates v. Tom Sørensen
var det denne gang de 3 bedste scorer på alle huller der talte og det blev vundet med 111 point af Hold 6 bestående af Benny Thomhav, Kenneth Bæk, Leif Lohals og Peter Hemicke.
Nærmest flaget på Hul 2 blev vundet af: Jesper Wiberg – Hul 11 Kenneth Bæk og 
Hul 14 John Jensen.
Stableford turneringen som var den sidste i kampen om “Årets Viking” blev vundet af: 
Nr. 1. Ingvard Poulsen 38 pts. – Nr. 2: Peter Hemicke 37 pts. – Nr. 3: Kurt Andersen 
35 pts. – Nr. 4: Jan Petersen 33 pts. – Nr. 5: Benny Thomhav 30 pts. Gæsterækken blev vundet af Palle Frederiksen med 26 pts.
Med disse resultater kunne matchledelsen gøre alle dagens scorer op og finde frem til hvem der blev “Årets Viking”, men inden spændingen blev udløst, tog dagens matchleder Søren Johansen ordet og informerede de tilstedeværende vikinger om, at der efter denne sæson sker ændringer i bestyrelsen i Vikingos Golf, fordi Erik Leth (en af medstifterne af klubben) efter den sidste match i november pakker kufferten og vender tilbage til Danmark.
Søren Johansen takkede Erik Leth for hans store og fantastiske arbejde gennem alle årene i Vikingos Golf, hvilket har betydet at vikingerne har fået så mange dejlige oplevelser og nævnte også Eriks evner som en benhård forhandler, der har gjort det muligt at arrangere og spille nogle af kystens bedste baner, samt tilrettelægge og afvikle de årlige weekendture med damer, til yderst favorable priser for medlemmerne i Vikingos Golf. Efterfølgende fik Erik Leth til stående bifald fra vikingerne, overrakt et gavekort af John Jensen og Søren Johansen til Horsens Ny Teater, så han selv kan få en oplevelse i Danmark.
Erik fik herefter ordet og takkede for gavekortet og takkede også både nuværende og tidligere bestyrelsesmedlemmer, bl.a. Kai Friberg og Birger Pedersen for samarbejdet gennem alle årerne. Som afløser for Erik Leth indtræder Kenneth Bæk i bestyrelsen fra starten af 2019.
Herefter var det så tid til at afsløre, hvem der blev ”Årets Viking 2018”. Umiddelbart var der ikke forventet den store spænding om hvem der skulle være Årets Viking inden den afgørende match, fordi 2 vikinger havde lagt sig i spidsen, men fra baghjul kom Ingvard Poulsen med en flot score og da de andre to ikke lige ramte dagen, var den store overraskelse på vej og Ingvard Poulsen og Jesper Wiberg endte begge med 103 point.
Men reglen er, at ved point lighed vinder laveste handicap og ”Årets Viking 201” blev derfor Jesper Wiberg.
“Årets Viking” bliver sponseret af BlueCatParking/Costa Biler med et Gavekort, som gælder 12 ugers parkering og rengøring af bil. Gavekortet blev overrakt til Jesper Wiberg sammen med en flaske magnum rødvin.
En stor tak lød også til dagens matchsponsor Unioptica, v/Claus Bentkjær. 
Matchlederen opfordrede vikingerne til at besøge vores sponsor og få en gratis synstest 
(et par nye briller kunne måske hjælpe dem til en bedre score næste gang vikingerne spiller)!
Billeder fra matchen og matchkalenderen for 2018 kan ses på: www.vikingosgolf.dk.
Vikingos Golf’s sidste match i 2018 er Klubmesterskabet på Torrequebrada med efterfølgende dansk julefrokost på restaurant Holger Danske.
Med venlig golfhilsen
Erik, John og Søren

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.