Det danske magasin i Spanien
Ny hjemmeside til Harder Johansen

Ny hjemmeside til Harder Johansen


Han begyndte for sig selv i det små for lidt over ti år side. Men via tilfredse kunder, et godt netværk, solide samarbejdspartnere og dygtige ansatte fik Thomas Harder Johansens firma hurtigt vokseværk.
”Vi er kommet langt på at levere et godt produkt – og altid til tiden,” fortæller den danske iværksætter og fortsætter: ”Meget er baseret på tillid. Man skal holde, hvad man lover, og leve op til kundernes forventninger. Hvis ikke vi fra starten havde formået det, havde vi aldrig overlevet,” mener Thomas Harder.
Hans arbejde skabte også opmærksomhed blandt branchefolk i Danmark. Derfor faldt valget på ham, da de kendte mærker HTH og Invita skulle vælge en forhandler til Sydspanien. Sammen med de to store danske virksomheder leverer Harder Johansen alt indenfor køkken, bad og garderobe.
”Oftest ser vi tingene fra en ny vinkel, og finder smarte og funktionelle løsninger. Det er netop denne inspiration man kan hente på vores nye hjemmeside, som vi har arbejdet på længe,” fortæller den danske iværksætter, som personligt giver vejledning og service ved alle byggerier og renoveringer. 
”Vi yder præcis samme service, garanti og standard, som man kan forvente i Skandinavien,” slutter Thomas Harder Johansen.
 
Læs mere på den nye hjemmeside www.harderjohansen.dk og følg firmaet på blandt andet på facebook, hvor der ofte er præmier, konkurrencer og andet spændende inspiration.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.