Det danske magasin i Spanien
Hos Vitamina får du nu kyndig og uddannet vejledning

Hos Vitamina får du nu kyndig og uddannet vejledning

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Susan Lauritsen, som står bag disken i Vitamina, er nu ekstra fagligt godt klædt på til at vejlede dig om sundhed og helsekost. Nu er Susan nemlig uddannet Autoriseret Helsevejleder fra de Danske Helseforeningers Brancheforening. Kosttilskud og naturmedicin er nemlig produkter, der skal ledsages af rådgivning. At have en uddannet medarbejder i butikken er altså et syvmileskridt mod større tryghed for den rådvilde forbruger.
”Jeg har altid interesseret mig for helse og homoøpati osv., men nu, hvor jeg er uddannet, føler jeg, at jeg fremstår med en større troværdighed overfor kunderne. Det gode ved uddannelsen er, at jeg er uddannet til at give vejledning i alle produkter og ikke blot et specielt mærke,” fortæller Susan, der blev uddannet i november og som har været i Danmark hele ni gange sidste år for at fuldføre uddannelsen, der afsluttedes med en mundtlig og skriftlig eksamen.
 
Susan, som nu kan kalde sig helsevejleder, har fået den nyeste viden om proteiner, fedt, kulhydrater, fibre og vand, økologiske dyrningsformer, vitaminer, mineraler, naturmedicin, urter, syrebalance, blodsukkerbalance, allergi, børneernæring og naturmedicin. Grunduddannelsen bliver fulgt op med løbende videreuddannelsesaktiviteter med fokus på de nyeste opdagelser og opfølges og ajourføres hvert år.

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa