Det danske magasin i Spanien
Frisk januar op med farve og glans hos Petros Peluqueros

Frisk januar op med farve og glans hos Petros Peluqueros

Føles dit hår træt og livløst på denne tid af året? Det kan næsten føles som om, januars triste og trælse hverdag lægger en grå hånd over dig og specielt over dit hår. Men sådan behøver det ikke at være!

 
Hos den velrenommerede frisørsalon Petros Peluqueros kan der rådes bod på alt, som hedder vintertræt, livløst hår. Her er teamet af frisører ikke bare eksperter i klip og styling. Hos Petros Peluqueros skiller frisørerne sig virkeligt ud fra mængden af andre eksperter, når det kommer til farve og plejende behandlinger.
 
”Det, som vintertræt hår behøver, er pleje og farve, og med vores erfaring med skandinavisk hår ved vi, hvad netop skandinavisk hår behøver for at få liv og glans. En stor nyhed på farvefronten er en helt ny serie med farver fra Wella, nemlig nyheden Koleston, som er Wellas vigtigste innovation inden for hårfarve i mere end et århundrede. Den nye Koleston giver en levende og rig farve samt reducerer slitage, selv efter gentagne farvninger. Derudover har Wella mindsket antallet af allergener i den nye Koleston, så risikoen for at udvikle allergi mod hårfarve er reduceret betydeligt,” forklarer Petro, Petros Peluqueros’ hollandske ejer, som startede salonen på Costa del Sol for 20 år siden.
 
Når vi er ved farven, kan der lægges vægt på, at hos Petros Peluqueros er de perfektionister, når det kommer til specielle teknikker såsom f.eks. den populære balayage, californisk highlights og ombre.
 
Petros Peluqueros arbejder kun med de bedste produkter fra Redken, Sebastian, de bedste farver fra Wella og Redken, og hvad angår behandlingen arbejder de også med det populære mærke Olaplex, som er fantatisk til at forebygge slitage i forbindelse med farvning samt som plejende behandling.
 
Pssst! Er du på ferie på Costa del Sol? Tænk på, at det kan svare sig at kigge ind hos Petros Peluqueros og pifte din vinterstil op der. Priserne adskiller sig betydeligt fra priserne i Danmark.
 
Petros Peluqueros finder du på Calle Fiesta de la Crema, i Edificio La Paloma, blot et stenkast fra Plaza de la Hispanidad. Book tid allerede i dag!
Tlf. +34 952 46 71 30 / WhatsApp: 689 636 160 / Facebook: Petros Peluqueros Hairdressers

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.