Det danske magasin i Spanien
En teenager med nyt look!
Den 15. januar for 14 år siden åbnede Tonny Marchmann sin forretning, Nordic Muebles, på Feriapladsen i Fuengirola. Havemøbler var hovedtemaet. Der var også lidt dekoration, men møbler til haver og terrasser var i højsædet de første år. Lidt efter lidt kom køkkendelen ind over, derefter mere dekoration og brugskunst, og nu 14 år efter, er det køkkener, garderober, bad, renoveringsopgaver og totalløsninger, der er Nordic Muebles’ arbejdsområder.

 
Nordic Muebles står i dag bag et utal af renoveringer og ombygninger fra A-Z, hvor alt skiftes. Det starter som regel med enten køkken eller bad, men når de først går i gang, kan det strække sig til andre rum i huset med gulve, vinduer og sågar tilbygninger. I denne proces står de for alle tingene såsom el-opgaver, aircondition, tømrerarbejde, murerservice, m.m.
 
Butikken har fået et ansigtsløft – nye køkkener er monteret og de sidste havemøbler er solgt. Det nye, mere moderne look, afspejler sig også i det nye logo for Nordic Muebles, som er mere strømlinet og enkelt, helt i tidens ånd.
Nordic Muebles er blevet et trendsættende og inspirationsgivende center for design, indretning og livsstil.
Køkkener er omdrejningspunktet, og når du besøger Nordic Muebles, vil du kunne finde lækre detaljer, udvalgte og udsøgte løsninger og ting, der passer til dit hjem og dit køkken.
Havemøbler kan dog stadig købes på bestilling hos Tonny Marchmann og hans team. Teamet består af Jan Baastrup, Conny Boa og Lisbeth Haslund. Derudover er der tre monterings- og renoveringsteam, samt medarbejdere i Nordic Muebles’ eget snedkeri.
Nordic Muebles startede deres egenproduktion af køkkener tilbage i 2008, og professionelt håndværk og kvalitetskøkkener med sans for alle detaljer er i dag stadig grundstenene.
 
Du finder Nordic Muebles på Feriapladsen i Fuengirola. Tlf: +34 951 260 360
www.nordicmuebles.com
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.