Det danske magasin i Spanien
WIFI Blue – trådløst internet og alarmsystem-løsninger

WIFI Blue – trådløst internet og alarmsystem-løsninger

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
WIFI Blue er en familievirksomhed, der satser på fremtiden. Denne virksomhed blev skabt af Francisco López sammen med sønnen Fran López, som har en lang erfaring i It-industrien og kender til den nyeste teknologi. Det er sønnen Fran, der er ansvarlig for håndtering og vedligeholdelse af infrastrukturen i firmaet.
 
Det var Frans store indsigt i trådløse netværk, der gjorde, at familien besluttede at påbegynde dette projekt med at tilbyde internetforbindelser til beboere på Costa del Sol. I mange år har Wifi Blue nu sørget for, at tusindvis af brugere er blevet koblet på internettet. Dette gøres via WIFI Blues antenne-net, der gør, at WIFI Blue når helt derud, hvor det ellers ikke er muligt at få stabil internet-forbindelse. Det er primært i området mellem Torremolinos og Calahonda.
 
WIFI Blue har alle nødvendige licenser og er autoriseret af den spanske styrelse for telekommunikation (GMT), som udbyder af internetadgang og –net med 2,4 og 5 GHz.
Derudover tilbyder WIFI Blue også alarm-systemer og overvågningskamera, som er selvkørende og uden månedlige gebyrer.
 
Du kan kontakte WIFI Blues team af flersprogede medarbejdere, som med garanti også vil kunne tage sig af din forespørgsel på dit sprog. Kig forbi kontoret eller ring i dag og få internet eller alarm i morgen.
WIFI Blue, Calle Isla Cabrera nr. 8 • 29640 Fuengirola • Tlf. 952 47 77 33 • www.wifi-blue.com

Del

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email

Du vil måske også kunne lide

Søg på La Danesa