Det danske magasin i Spanien
Ewalds har alt du behøver til julebordet

Ewalds har alt du behøver til julebordet

Uanset om man befinder sig i Danmark eller Spanien, omgives juletiden af traditioner. Julen er den tid, hvor vi samles for at dele varme og venskab. Dette er noget, som sættes højt hos fødevarebutikken Ewalds, hvor ejerne Annika og Kaj hvert år gør alt for, at din jul her i Spanien skal blive så traditionsrig, som du ønsker.
For tiden arbejdes der for fuldt tryk med at fylde hylderne med herlige julelækkerier. I Ewalds julesortiment findes blandt andet mange forskellige sild, gravad og koldrøget laks samt den meget populære lokalt varmrøgede laks. Der findes også færdiglavet risengrød og grødris til dem, som vil koge grøden selv. Og naturligvis findes der mere! Julepølse og medisterpølsen har de selvfølgelig husket samt lutefisken, pindekød og ribbe til vores norske venner og naturligvis kogt samt stegt juleskinke til vores svenske venner. Og af gratiner findes de finske gratiner, som er blevet så populære blandt alle skandinaver: kålroegratin og gulerodsgratin, og naturligvis har de også den svenske klassiker janssons frestelse.
Vil du pifte det lidt ekstra op til festlighederne, er det også hos Ewalds, du finder både heltling- og regnbuerogn.

 
Hos Ewalds ved de, at festbordet ikke er færdigdækket, hvis ikke drikkevarerne passer til maden samt smagen. Derfor har de mange slags glögg (dansk, norsk, svensk og finsk) og snaps, samt naturligvis også vin, øl og den typiske svenske julmust. Så har de også speciel julekaffe samt cognac og likører som f.eks. den populære multebærlikør. Og hvad er en jul uden pepperkager, juleslik, chokolade og fyldt chokolade – disse finder du også hos Ewalds!
Annika og Kaj ønsker alle en God Jul!
 
Butikken på hovedgaden i Los Boliches har i december åbent: Hverdage kl. 10-19 (øvrige måneder kl. 10-18), lørdage kl. 10-15.
 
OBS! Julens bestillingslister findes allerede i butikken!

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.