Det danske magasin i Spanien
Tredje Michelinstjerne til Dani García · Det vælter ned med bøder · Nyt økologisk hotel i Torrox

Tredje Michelinstjerne til Dani García · Det vælter ned med bøder · Nyt økologisk hotel i Torrox

Tredje Michelinstjerne til Dani García

Den Marbella-fødte kok, Dani García, indskrev sig i onsdags i de gastronomiske historiebøger ved at få tildelt sin tredje Michelinstjerne. Det er nemlig kun meget få kokke, som har opnået denne status. Dani García har drevet flere restauranter med meget svingende økonomiske resultater, men de sidste par år har han haft stor succes med sin restaurant i Puente Romano i Marbella. Den spanske mesterkok har primært specialiseret sig i udviklingen af det andalusiske køkken.

 
 
 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 
 
 

Det vælter ned med bøder

Spansk politi har i årets løb udstedt 3.300 bøder til bilister, der har talt i mobiltelefon, mens de har kørt bil. Det er ny rekord, og for første gang overstiger mængden af denne type bøder antallet af bøder for spirituskørsel. Bøden for at køre bil og snakke mobiltelefon ligger fast på 200 euro. Fartbøderne er klart den hyppigste type bøde, der udstedes. Ikke færre end 10.300 bilister har i årets løb fået en fartbøde. Tilsvarende har 700 bilister fået en bøde for at være påvirkede af narkotika.
 
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Nyt økologisk hotel i Torrox

Blot 100 meter fra stranden har Torrox Costa fået sit første økologiske hotel. Hotellet har kun fem værelser – men har kostet 600.000 euro inklusiv grunden på 800 kvadratmeter. Det er et ægtepar fra Madrid, der tror på området og konceptet med et økologisk hotel – et såkaldt passivhus. Det nye hotel er udelukkende opført i økologiske materialer og drives på moderne solenergi, hvor solvarmen kan gemmes til dage uden sol. Et andet eksempel på hotellets økologiske linje findes i rengøringsprodukterne, hvor hotelejerne er pionerer med en række nye produkter.
 
 
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 
 
calle larios malaga

Málaga har Europas bedste solrige julemarkeder

At Málaga har mange julemarkeder opdager man, så snart man besøger provinshovedstaden i juletiden og nu er Málaga også blevet udnævnt som byen med ”Bedste solrige julemarkeder i Europa” af organisationen EBD (European Best Destinations). I deres begrundelse skriver de blandt andet, at Málaga ikke nøjes med blot et lille julemarked i skyggen af palmetræer men at byen har flere fine julemarkeder, samt at Málaga er byen, man skal tage til, hvis man vil fejre jul i solen. Men deres ros til Málaga slutter ikke der. Organisationen lægger også vægt på julebelysningen i byen som en af de smukkeste i hele Europa.
Generelt fremhæver EBD Málaga by som en af de mest trendy destinationer i Europa baseret på byens overraskende blanding af sol, strand, kultur, ægthed, tradition og shopping.
Julebelysningen i Málaga by tændes i år d. 30. november og fortsætter frem til og med d. 6. januar. På Calle Larios afholdes et juleshow akkompagneret af musik hver dag kl. 18:30 og 21:30 (frem til 4. januar).

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.