Det danske magasin i Spanien
Regn, regn, regn… · Muligt parlamentsvalg på vej · Rod Stewart kommer til Fuengirola

Regn, regn, regn... · Muligt parlamentsvalg på vej · Rod Stewart kommer til Fuengirola

Regn, regn, regn…

Det er bestemt ikke uvant, at der falder meget regn i Málaga-provinsen i løbet af efteråret, men i år har mængderne været uregelmæssigt store. Forrige måned blev den mest regnfulde oktober måned i ti år, og her i november er der intet, der tyder på, regnen stilner af. I søndags faldt årets største regnskyller således over flere byer i provinsen, tirsdag morgen silede regnen på ny ned langs hele Costa del Sol og udsigten for torsdag og fredag lover igen store mængder regn. Regnen er naturligvis skidt for kystens mange golfbaner og folk, som elsker udelivet. Til gengæld jubler store dele af landbruget og glædeligt er det, at Málaga-provinsens vandreservoirer nu er fyldte til bristepunktet.

 
 
 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 

 

Muligt parlamentsvalg på vej

Pedro Sánchez og PSOE har det svært. – Så svært at den spanske statsminister med stor sandsynlighed må udskrive parlamentsvalg i utide. Hans mindretalsregering kan nemlig ikke samle flertal for den ny finanslov, og derfor kan han se sig nødsaget til at udskrive valg. Støtten til Pedro Sánchez fra partiet Podemos og de små nationalistpartier er delvist forsvundet, så den siddende regering i dag ikke kan komme nogen vegne. Netop finansloven er regeringens ømme punkt, for budgetterne for indeværende år blev heller aldrig vedtaget. Finansloven for 2018 er således en gentagelse af budgetterne for 2017, hvor Partido Popular sad på magten, og de budgetter ønsker PSOE ikke at arbejde videre med. Der spekuleres livligt i en dato for et kommende valg. Datoen kunne blive den 26. maj, hvor der også er kommunalvalg i hele landet. Inden da skal andalusierne til regionalvalg den 2. december. Der stemmes som aldrig før i det spanske.
 
 
 
 
 
{loadposition google}
 
 
 
 

Rod Stewart kommer til Fuengirola

Den populære skotte Rod Stewart er aktuel med ny musik og en ny verdensturné. Den 3. juli går turen forbi Fuengirola, hvor Rod Stewart spiller på koncertstedet MareNostrum Castle Park ved borgen Castillo Sohail. Det er her Simply Red, Sting og Santana har optrådt de forudgående år. Billetsalget skydes i gang allerede nu på fredag på Marenostrumcastlepark.com og i El Corte Inglés. Billetterne kommer til at koste mellem 65 og 120 euro.
 
 
 

{loadposition google_native}

 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.