Det danske magasin i Spanien
Dilmun Property – specialister i køb og salg på Costa del Sol

Dilmun Property – specialister i køb og salg på Costa del Sol

Dilmun Property er specialister inden for køb og salg på Costa del Sol. At købe en bolig i Spanien er nemt, så længe du tager de rigtige skridt i den rigtige rækkefølge. Det første, du skal gøre, er at finde ud af, hvad der vil være den bedste bolig for dig. Takket være Dilmun Propertys ejendomssoftware får du adgang til alle boliger, som er til salg på Costa del Sol. Således er du ikke nødt til at tage fra den ene ejendomsmægler til den anden og lede efter boliger. Når du har besluttet dig for, hvilken ejendom du gerne vil købe, tager Dilmuns team sig af hele den juridiske proces, eller de samarbejder med din advokat for at fremskaffe alle dokumenter og information, hvis du foretrækker det – alt hvad der er nødvendigt for, at dit køb får en lykkelig slutning.

 
Hvis du vil sælge en bolig, er der også nogle skridt, der er nødvendige at tage i en bestemt rækkefølge. Dilmuns team varetager også denne del. Det første skridt er at udregne den rigtige pris, før boligen kommer på markedet, i samråd med dig. Efterfølgende skal der lægges en professionel marketingsplan for boligen med fokus på at adskille netop din bolig fra andre boliger på markedet. Når du arbejder sammen med Dilmun Property, får du, takket være deres software, din bolig eksponeret via mere end 800 ejendomsfirmaer på Costa del Sol. Ydermere får du fordelen af at have en ejendomsmægler, der repræsenterer og beskytter dine interesser. Mere end 12 års erfaring og mere end 400 gennemførte køb og salg taler sit eget tydelige sprog.
Oplev en anderledes køb og salgs-proces hos Dilmun Property.
 
www.dilmunproperty.es – info@dilmunproperty.es – 952 593 464
Avenida Nuestro Padre Jesús Cautivo Nº 34,
(Vi ligger lige ved siden af Los Boliches togstation)

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.