Det danske magasin i Spanien
Aquapool Spas – 14 år som Costa del Sols største forhandler af kvalitets-spabade

Aquapool Spas - 14 år som Costa del Sols største forhandler af kvalitets-spabade

Aquapool Spas har som den største spaforhandler på Costa del Sol siden 2004 betjent deres kunder fra deres showrooms i henholdsvis San Pedro og Fuengirola, og i år fejrer de deres 14 års jubilæum. Spafirmaet er ejet af det danske ægtepar Anja og Claus Kielskov.
 
”Kundernes hensigt med at købe et spabad har ændret sig gennem årene. Fra at være en mini-svømmepøl er et spabad nu lige så meget et samlingspunkt for afslapning og familietid,” siger Anja Kielskov, ejer af Aquapool Spas.
 
I disse moderne, teknologiske tider føler mange mennesker behovet for at tilbringe mere tid sammen med venner og familie. At tale uforstyrret sammen som i “de gode gamle dage” kan ofte være en udfordring.
 
”Vi får masser af positive tilbagemeldinger fra vores kunder, der fortæller os, hvordan de bruger spabadet som et fristed, hvor der hygges med familie og venner. Når du er i spa, er der ingen mobiltelefoner, der kan forstyrre dig, og således bruges ’spa-tid’ som en måde at være sammen på med tid til ’at se hinanden i øjnene’,” siger Anja Kielskov.
 
Et spabad har også altid været populært som afslapning efter sportstræning. De senere år har der været en øget efterspørgsel på et de såkaldte ’Swim-Spas’ hvor man kan kombinere sport og fitness med afslapning.
 
I 2017 tilføjede Aquapool Spas ’Endless Pools’ til deres sortiment. Endless Pools tilbyder et bredt udvalg af ’Swim-Spas’, hvor du kan kombinere træning så som svømning og massage – i samme spabad. I en Endless Pool kan man svømme mod en modstrøm, man kan løbe på løbebånd og lave fitness – alt sammen under vand. At træne under vand har den fordel, at opdriften og vægtløsheden gør, at man nærmest ikke belaster knogler og led. Endless Pools er populære blandt idrætsudøvere på alle niveauer og bruges også med stor succes til genoptræning af skader.
 
”Udover de mange private kunder, som nu nyder et spabad på deres terrasse eller i haven, så ser vi også en øget interesse fra ejere af udlejningsejendomme. Et spabad anses for at være den ultimative ’ferie-luksus’, og ejendomme med spabade udlejes meget lettere og til en betydeligt højere priser, fortæller Anja Kielskov og tilføjer, at deres to showrooms har spamodeller i alle prisklasser. Således findes der spabade fra € 2.995, så der er et spabad til et hvert budget.
 
Aquapool Spas er den eneste forhandler i Andalusien, der sælger de amerikanske kvalitetsspa HotSpring Spas.
Besøg et af Aquapool Spas showrooms for at få inspiration, eller book en spa-test for selv at opleve, hvad et spa kan gøre for dig! www.aquapool.es

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.