Det danske magasin i Spanien
Electronbox / PC Doctor tilbyder IPTV med danske kanaler

Electronbox / PC Doctor tilbyder IPTV med danske kanaler

Electronbox / PC Doctor, den velkendte virksomhed i Fuengirola der tager sig af computer-reparationer og IT-services, introducerer nu en ny IPTV service.

Pakken inkluderer danske og svenske kanaler, som er organiseret efter land. Du kan oprette dine favoritter og også få adgang til internationale film og live sportsudsendelser. Hvis du vælger en Android box, får du også adgang til andet online indhold som f.eks. Netflix, YouTube, Google osv. direkte fra din IPTV box på dit TV.
 
Sådan fungerer det – nem og tryg installation

Electronbox / PC Doctor tester først din internethastighed. En kvalificeret tekniker kommer hjem til dig, installerer og konfigurerer – og sikrer sig, at alt er vel. Der er en bindingsperiode på seks måneder til at starte med, og derefter er der fuldstændig fleksibilitet. Du kan vælge til og fra på en månedlig basis, så hvis du f.eks. skal hjem to måneder i løbet af sommeren, kan du sætte servicen, og dermed også betalingen, på pause og genoptage den, når du kommer tilbage. Alternativt fortsætter du blot med at betale kvartalsvis.
 
Computer-problemer? Kig forbi kontoret
Udover IPTV tilbyder PC Doctor også en række services i form af IT-support på stedet eller som fjernservice for kunder, som har problemer med IT-sikkerhed, software og lignende. Alt hvad der ikke kan klares som fjernservice, kan løses ved et hjemmebesøg af en tekniker. Alternativt kan du tage din computer, Mac, tablet eller lignende med til Electronbox / PC Doctor for reparation, service, opdatering eller sikkerhedsinstallationer. Virksomheden producerer og vedligeholder også hjemmesider og sky-services.
 
 
Tlf: 952 591 071
Avenida Jesus Santo Rein 11, “Vega 1” local 1.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.