Det danske magasin i Spanien
Briller med stil og klasse hos Unioptica

Briller med stil og klasse hos Unioptica

Bruger du briller, og lyder navnet Lindberg bekendt, ja så er det ikke så underligt, da det danske firma er blandt brillemærkernes mest velkendte elite.

 
Hos Unioptica i Fuengirola, kan man finde Spaniens største udvalg af briller fra det kendte brille- og designfirma Lindberg. Dansk design når du skal se godt ud.
 
For fire år siden introducerede Lindberg deres kollektion N.O.W., smart minimalistisk design, med sans for detaljer og en uovertruffen kvalitet. N.O.W.-kollektionen er blandt de mest solgte hos Unioptica. Og der er gennem de sidste par år tilkommet mange nye og spændende modeller til denne kollektion. Materialevalget er 100 % titanium til stængerne, og til rammerne er der brugt et nyt og innovativt plastisk produkt, der har en meget stor fleksibilitet og styrke, og som gør, at stellene kan gøres tynde og elegante med fine kanter, hvad der netop kendetegner en stor del af denne kollektion.
 
Designet er innovativt, let og luftigt. De er behagelige at bruge og personaliserbare, hvilket betyder, at kunderne kan skræddersy deres briller. Der er mange kombinationsmuligheder. Stellene fås i 23 forskellige farver, brillestængerne i 47 forskellige farver og tre forskellige former.
At Lindberg er blandt verdens førende mærker, ses tydeligt på den internationale anerkendelse, som de har opnået gennem årerne. Det er blevet til 94 internationale designpræmier, og både Europas kongelige og de ’kongelige’ blandt Hollywoods elite er blandt de mange tilfredse brugere.
 
Kig ind til Unioptica og oplev den elegante N.O.W-kollektion fra Lindberg.
 
Og er du i tvivl om, hvilken styrke du bruger, så husk at Unioptica byder som altid på gratis SUPER SYNSPRØVE med kontrol for både grøn og grå stær.
Tlf: 952 199 254 – www.unioptica.com

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.