Det danske magasin i Spanien
SolarVenti er varmluftsventilation, der fungerer udelukkende på solenergi

SolarVenti er varmluftsventilation, der fungerer udelukkende på solenergi

”SolarVentis affugtere og varmluftsventilation er godt, hvis man installerer det korrekt,” fortæller Tom Duebæck, som selv kom til at kende produktet ved lidt af en tilfældighed: ”For godt ti år siden havde vi selv fugtskader i vores hus her i Spanien – jeg fik besøg af en tekniker fra SolarVenti, men jeg besluttede senere selv at købe en kinesisk model og sætte op. Det var billigere men blev noget værre juks, og jeg endte faktisk med at få sat SolarVenti-systemet op. Jeg blev så imponeret af systemet, at jeg søgte agenturet for Spanien.” SolarVenti har hovedsæde i Aarhus og er dansk produceret.
 
”Problemet med vinteren her på Costa del Sol er, at der er varme dage og kolde nætter. Varm luft kan holde langt mere fugt end kold. Når man så lufter ud hele dagen og lukker vinduerne om aftenen, så indkapsler man fugten. Dette afhjælper et SolvarVenti-system, da tør og varm luft blæses gennem boligen og suger fugten med ud.”
 
SolarVenti er også godt til de boliger, der står tomme dele af året. Systemet kører på solenergi, er uden driftsomkostninger og er ikke koblet på el-nettet. Der er dermed ikke nogen risiko for brandfare, og du undgår den ’tomt-hus-lugt’, der gerne opstår, når luften har stået stille i en periode.
 
Poolvarme og meget andet
Via solenergi kan poolen faktisk varmes op næsten gratis. Det kræver blot, at der kører en lille pumpe. ”Der går ikke lang tid, før systemet har tjent sig selv ind i besparelser,” fortæller Tom Duebæck, der har etableret sig med et team af teknikere og håndværkere der, som han selv siger, er ”vant til at arbejde for skandinavere” – det vil sige, at man møder til tiden, gør rent efter sig og udfører opgaverne efter skandinavisk standard. Teamet varetager mange slags opgaver – f.eks. tømreropgaver, opsætning af markiser, installering af aircondition mm.
 
952 449 349
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.