Det danske magasin i Spanien
Ny PP formand i modvind · Toppen af russisk mafia anholdt i Marbella · Endelig forlader brandmændene Costa del Sol

Ny PP formand i modvind · Toppen af russisk mafia anholdt i Marbella · Endelig forlader brandmændene Costa del Sol

Ny PP formand i modvind

Han har kun siddet på posten i nogle få uger, men Pablo Casado er allerede kommet i store problemer. Flere rektorer, dommere og den offentlige anklager sår nemlig tvivl om gyldigheden af Pablo Casados eksamenspapirer fra det anerkendte Rey Juan Carlos universitet i Madrid, hvor han i perioden 2008-09 tilsyneladende ikke har fulgt undervisningen i tilstrækkeligt omfang og kun dukkede op til fire af de 22 eksamener. Rygterne og beskyldningerne er mange. Facts er få. Derfor kommer sagen nu for retten. 
Pablo Casado blev i slutningen af juli måned valgt som ny formand for Partido Popular efter Mariano Rajoys afgang. I den afgørende valgrunde fik han 60 procent af stemmerne i kampen mod sin modkandidat Sorayo Sáenz de Santamaría, som var Rajoys vicepræsident. Pablo Casado er kun 37 år gammel og har via PP i Madrid gjort lynkarriere i partiet.
 
 
{loadposition google_nativeLD} 

 

Toppen af russisk mafia anholdt i Marbella

Det spanske nationalpoliti har igen slået til mod den russiske mafia i Marbella. Under en storstilet aktion anholdt politiet tre ledere af den russiske mafia, da de var midt i planlægningen af en aktion, som skulle tage livet af lederen af deres største rival, som var i Marbella på ferie. Spansk politi havde observeret, at flere formodede ledere af den russiske mafia var kommet til byen og slog til i tide. De tre anholdte sidder nu varetægtsfængslet i Málaga. Det er langt fra første gang, politiet slår til mod den russiske mafia under deres ophold i Marbella. Inden for de seneste år har spansk politi foretaget ikke mindre end 129 anholdelser af formodede medlemmer af den russiske mafia.
 
 
{loadposition google_native} 
 
 

Endelig forlader brandmændene Costa del Sol

I store dele af sidste uge og i weekenden vajede de røde flag langs store dele af kystens strande. Mængden af brandmænd, som skyllede ind langs kysten, var så stor, at myndighederne så sig nødsaget til at forbyde badning. De 11.000 kilo brandmænd, der skyllede ind på strandene, illustrerer fint hvor grel situationen var. Her først på ugen har strømmen atter skiftet retning og brandmændene er på ny langt fra kystens mange badeglade turister og fastboende.
 
 
{loadposition google}
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.