Det danske magasin i Spanien
Kæmpe udviklingsprojekt på vej · Konkurrencerådet blander sig i debatten om udlejningslejlighederne · Innovativt fyrværkeri skyder Málagas byfest i gang

Kæmpe udviklingsprojekt på vej · Konkurrencerådet blander sig i debatten om udlejningslejlighederne · Innovativt fyrværkeri skyder Málagas byfest i gang

Kæmpe udviklingsprojekt på vej

Mens regeringen investerer stort i at få netværket til højhastighedstoget AVE udvidet i hele Spanien, arbejder andre allerede på fremtidens tog. Det vil sige et tog, som i fremtiden vil være endnu hurtige end AVE-togene, der i dag bl.a. bringer passagerer fra Málaga til Madrid på to timer og tyve minutter. De nye tog hedder ”Hyperloop One” og er et privatejet projekt fra virksomheden Virgin. Virksomheden har netop erhvervet sig 19.000 kvadratmeter i industrikvarteret i Bobadilla mellem Antequera og Granada, hvor 250 udviklere fra år 2020 og ti år frem skal arbejde på at få fremtidens tog på skinner. Projektet har et budget på 431 millioner euro.
 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 

Konkurrencerådet blander sig i debatten om udlejningslejlighederne


Det spanske konkurrenceråd (CNMC) går nu aktivt ind i debatten om de mange udlejningslejligheder, hvis antal de seneste par år er eksploderet i flere byer og områder, bl.a. Málaga. Sagen er, at flere store kommuner som Madrid, Bilbao og San Sebastián enerådigt har sat en begrænsning på mængden af boliger, der må udlejes. Og det strider imod de frie konkurrenceregler, mener rådet, som understreger, at den type love skal komme fra central- eller regionalregeringen. Udlejningsportalen HomeAway fortæller i deres seneste rapport, at mængden af udlejningslejligheder de seneste to år er steget med 32 procent. Det er specielt den store mængde nye udlejningsboliger i byerne, der har skabt utilfredshed blandt de lokale borgere.
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Innovativt fyrværkeri skyder Málagas byfest i gang

Kreativiteten får frit spil, når et 13 minutter langt fyrværkeri fredag nat kl. 24.00 skyder den årlige feria i gang i Málaga. Kommunen lover et nyt, anderledes og innovativt fyrværkeri, som er blevet designet af virksomheden Ricasa, som stod for fyrværkeriet til indvielsesceremonien til De Olympiske Lege i Sidney i år 2000. Til fyrværkeri-showet i Málaga vil der bl.a. være komponeret et specielt stykke musik. Byfesten begynder fredag og løber frem til mandag – ugen efter. Vanen tro vil der være masser af aktiviteter, fest og mennesker på feria-pladsen nær kongrescentret og i Málaga centrum.
 
Der forventes over fem millioner besøgende i byen i disse dage, hvilket betyder, at det er svært at komme ind til byen med egen bil og næsten umuligt at finde parkeringsplads. Derfor anbefales det, at man benytter sig af kommunale transportmidler. Fra de nordlige og østlige dele af provinsen anbefales det, at man vælger bus og tog, og fra Fuengirola, Benalmádena og Torremolinos anbefales det at tage toget.
 Læs mere på www.feriamalaga.es
 
 
 
{loadposition google}
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.