Det danske magasin i Spanien
PP formandsvalg lige om hjørnet · Finder én meter lang slange i barnevogn · Narkotikasmugler flygter blandt badegæster

PP formandsvalg lige om hjørnet · Finder én meter lang slange i barnevogn · Narkotikasmugler flygter blandt badegæster

PP formandsvalg lige om hjørnet

På en ekstraordinær partikongres den 21.-22. juli skal partiet finde sin nye formand. Efter sidste uges første valgrunde står kampen mellem Santamaría og Casado, som blev de to kandidater, der fik flest stemmer af de seks opstillede partimedlemmer. Santamaría var vicepræsident under Rajoy mens Casado betegnes som det unge håb, der i et par år har haft en fremtrædende rolle i partiet i Madrid og i PP’s pressesekretariat. Alt tyder på en meget tæt afstemning. Vinder Casado, bliver han partiets yngste præsident nogensinde. Vinder Santamaría, bliver det tilsvarende partiets første kvindelige præsident. Det er nye tider i det gamle parti.

 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 

Finder én meter lang slange i barnevogn

slangeEn spansk familiefar fik sig først på ugen et kæmpe chok. Da han gav blomsterne vand, ser han nemlig en stor slange sno sig omkring en af sine planter. Få timer efter havde politiets specialister fanget slangen, som var 1,20 meter lang. Men familiens ubehagelige oplevelse sluttede ikke her. Politiet iværksatte nemlig et større efterretningsarbejde for at finde ud af, hvordan slangen var kommet op i familiens lejlighed. Og stofprøverne fra familiens barnevogn efterlod ingen tvivl. Slangen havde snoet sig op i barnevognen – man formoder under en gåtur i en park – og opholdt sig under barnets hovedpude, og var den vej rundt kommet ind i familiens hjem.
 
 
{loadposition google_native}

 

Narkotikasmugler flygter blandt badegæster

Det kunne let forveksles med en filmoptagelse, men det er – desværre – hverdagens historier fra Costa del Sol og Gibraltarstrædet, som i mandags dog udviklede sig lidt komisk ved stranden Sabinillas ved Manilva lidt vest for Estepona. Politiet havde øjnet en af narkotikasmuglernes velkendte speedbåde, som bruges til transport af narkotika fra Marokko, og fulgt den i helikopter over store dele af strædet. Ingen havde imidlertid forventet, at narkotikasmugleren ville sætte kursen mod den befolkede stand i Sabinillas, ligge til og forsøge at flygte til fods blandt strandgæsterne. Blandt de mange badegæster var tilfældigvis en politimand, der havde fri og havde taget familien med på stranden, som hurtigt satte efter og fik anholdt smugleren. De mange badegæster fik unægteligt en strandtur, som de sent glemmer.
 
 
{loadposition google}
 
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.