Det danske magasin i Spanien
275 udlejningsboliger ekskluderet · Gode arbejdsløshedstal men… · Formandsvalg i Partido Popular

275 udlejningsboliger ekskluderet · Gode arbejdsløshedstal men... · Formandsvalg i Partido Popular

275 udlejningsboliger ekskluderet

Den danskejede og -ledede portal for udlejning af ferieboliger i Spanien, Spain-Holiday.com, har netop besluttet at stoppe samarbejdet med 275 boligejere i Málaga-provinsen, som ellers gerne ville have annonceret deres bolig på den populære portal.
”Det er boliger, som ikke har de fornødne tilladelser til udleje. Derfor kan vi ikke tillade, at de annonceres på Spain-Holiday.com. Ifølge den nye lov for boligudlejning, kan vi også drages til ansvar,” forklarer Jannich Petersen, som er adm. direktør for virksomheden. Han tilføjer, at ejerne til de 275 udlejningsboliger naturligvis blev rykket flere gange for de obligatoriske tilladelser, inden de blev ekskluderet. Spain-Holiday.com har over 15.000 boliger på deres portal, heraf ligger de 4.400 i Málaga-provinsen.
 
 
{loadposition google_nativeLD}
 
 

Gode arbejdsløshedstal men…

Den spanske ledighed faldt i juni måned med små 90.000 personer, hvilket bringer den samlede arbejdsløshed ned på 3,2 millioner. Endnu bedre er månedens tal fra det spanske Seguridad Social-system, som på blot en måned har fået 91.000 nye tilmeldinger og runder, for første gang siden 2008, 19 millioner registreringer. Det betyder, at over 19 millioner er tilmeldt Seguridad Social og bidrager fuldt ud til staten. Bekymrende er det dog, at ledigheden i Málaga-provinsen kun er faldet med 5.700 personer. På denne tid af året skabes normalt markant flere jobs. Den samlede ledighed i Málaga-provinsen er på 141.000.
 
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Formandsvalg i Partido Popular

For første gang bliver det medlemmerne, der skal vælge partiets nye formand, efter Mariano Rajoy gik af for en måned siden. I Partido Popular er der tradition for, at det er den afgående formand, der vælger sin efterfølger, men sådan er det ikke længere. Derfor har de 869.000 partimedlemmer nu mulighed for at vælge deres nye leder, men forud for valget er det kun 66.700, der har anmeldt sig og som dermed har stemmeret. Efter Rajoys afgang var den 56-årige formand for det galiciske amtsråd, Alberto Núñez Feijóo, udset som hans naturlige efterfølger men, stik imod forventet, har han valgt ikke at præsentere sit kandidatur. Det har de to stærke kvinder i Rajoys tidligere regering, Cospedal og Santamaría, derimod samt partiets unge håb, Casado. Der er ingen klar favorit blandt de seks opstillede kandidater.
 
 
{loadposition google}
 
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.