Det danske magasin i Spanien
Stranden på La Reserva i Sotogrande: Det perfekte sted at koble af – denne sommer og i tiden derefter.

Stranden på La Reserva i Sotogrande: Det perfekte sted at koble af – denne sommer og i tiden derefter.

Noget nyt og spændende er undervejs i Sotogrande denne sommer – en magisk verden, der kun venter på at blive udforsket under La Reservas palmer. Stranden på La Reserva er det nye inden for socialt samvær, sport, adspredelse og afslapning. Stedet er som skabt til familier og til dem, der vil nyde lidt privatliv i dette eksklusive hjørne af Middelhavet. Som privat indlandsstrand er stedet det første af sin slags i Spanien. Det er et sted, hvor gæsterne kan nyde et utal af services og aktiviteter midt i naturen; et sted til gode stunder.
 
Dette indlandsparadis strækker sig over 3.100 m2 ren sandstrand, hvor voksne, familier og børn kan nyde livet. Med imponerende 226 syd- og vestvendte sol-lounges stilles faciliteter til optimal solbadning til rådighed for stedets gæster.
 
Ud over stranden har La Reserva udviklet sin egen form for lagune, som dækker over knap 18.000 m2 vandoverflade. Her stilles et stort udvalg af vandaktiviteter til rådighed, herunder SUP, enkeltmands- og topersonerskajak og vandcykler. Dertil findes en stor swimmingpool i olympisk størrelse, og med de dertilhørende udbud af wellness-behandlinger er dette det perfekte sted at mødes med venner og bare slappe af. I strandbutikken finder du alt, du måtte mangle, så skulle de glemme noget, har de det helt sikkert her.
 

Førsteklasses paddle-tennis


Foretrækker du at beholde fødderne på landjorden, tilbyder La Reserva Club golf tennis og paddle til den fysiske og mentale afslapning. De specialiserede coaches står parat til at sikre, at dine børns sommerferie bliver af højeste kvalitet, og de er også klar til at finpudse dine færdigheder.

 

Køkkenet på stranden

Maden er endnu et argument for at tage til Stranden på La Reserva! Nyd sommeraftenerne i Sotogrande henslængt i lounges og barer, eller lad os stå for din fest med en af kokkens tema-aftenmenuer. Hos La Reserva og i Strandens køkken mærkes sammenhængskraften i alle livets elementer, så I bedst muligt kan dele jeres passion og nyde gode tider over en velkokkereret middag.


 
Lyt ikke kun til rygterne. Kom oplev det selv!
 
Stranden på La Reserva åbner d. 16. juli.

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.