Det danske magasin i Spanien
Fem anholdelser for salg af ikke-eksisterende boliger – Tre drab – Ny taxa for kæledyr

Fem anholdelser for salg af ikke-eksisterende boliger - Tre drab - Ny taxa for kæledyr

Fem anholdelser for salg af ikke-eksisterende boliger

Små hundrede boligkøbere i Mijas og Alhaurín el Grande er blevet taget godt og grundigt ved næsen. De mange forventningsfulde købere havde alle betalt et depositum på mellem 5.000 og 10.000 euro for en bolig i en række nye boligprojekter, der var på tegnebrættet, som alle så gode og billige ud. Men efter af have indbetalt depositum hørte de ikke mere fra firmaet, som kort tid efter også forsvandt fra nettet. ”Køb aldrig over nettet og køb aldrig et projekt, du ikke har set. Køber man et objekt på tegnebrættet, skal man som minimum bese grunden og møde folkene bag,” er det første råd fra ejendomsmægler Finn Wissenberg ang. sagen. Han undrer sig over, at så mange købere (igen) er faldet i denne type fælder. ”Sagen viser, at ejendomsmarkedet fortsat er en jungle, og at man altid bør købe via en etableret mægler og gøre brug af en advokat, inden der skrives kontrakt,” slutter Wissenberg. Spansk politi anholdte midt på ugen fem personer i sagen bl.a. en 38-årig spanier, som otte gange tidligere har været tiltalt for lignende svindelsager.
 
 
{loadposition google}
 
 

Tre drab, to skudepisoder og to bortførelser på 15 dage

Første halvdel af maj slutter med en kedelig statistik for Costa del Sol.
På bare 15 dage har vi været vidner til tre drab, to skudepisoder og to bortførelser. Hændelserne er sket i Marbella, Fuengirola og Málaga og tyder på at have sine rødder i narkotikamiljøet, hvor der er stor rivalisering mellem de forskellige mafiaer. Den spanske indenrigsminister, Ignacio Zoido, som var på besøg i Marbella i sidste uge, håber og formoder, der er tale om enkeltstående episoder. Politiet frygter derimod nye voldshandlinger, da de har noteret en oprustning blandt flere kriminelle narkotikabander.
 
 

Ny taxa for kæledyr

”Taxiguau” er et nyt koncept, som tillader dyreelskere at tage sit kæledyr med i en taxa. Konceptet er ganske simpelt og koster ikke mere end de vanlige taxaer. Som bruger skal man blot downloade app’en ”Taxiguau” på sin mobiltelefon for at bestille en af de nye ”kæledyrs-taxa’er”. Konceptet har stor succes i Madrid, Barcelona, Zaragoza og introduceres nu også i Marbella og Mijas.
 
 
{loadposition google_native}
 
 

Velgørenhedsklip i San Pedro

På søndag fyldes boulevarden i San Pedro med glade mennesker, når den årlige velgørenhedsdag afholdes. Til fordel for kræftsyge børn og deres familier samles der nemlig ind via forskellige aktiviteter. Du kan blive klippet og donere prisen for klipningen, få yogaundervisning på donationsbasis og meget andet. Der vil også være underholdning og salg af mad og drikke. Det bliver en hyggelig dag for hele familien, hvor man samtidig støtter en god sag.
Aktiviteterne starter kl. 10.
 
klip
 

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.