Det danske magasin i Spanien
Usikker pilot fik passagerer til at forlade fly – Pensionerne stiger – Uro og ny spidskandidat for PP i Torremolinos

Usikker pilot fik passagerer til at forlade fly - Pensionerne stiger - Uro og ny spidskandidat for PP i Torremolinos

Usikker pilot fik passagerer til at forlade fly

”Maskinen ser ud til at fungere normalt, og vi forsøger at gennemføre flyvningen, men vi kan ikke forhindre jer i at forlade flyet.” Sådan lød meldingen fra kaptajnen på et Vueling fly, som i weekenden skulle ud på ruten
Gran Canaria – Bilbao. Passagererne havde allerede ventet tre timer i kabinen, mens teknikere havde arbejdet på flyet. Kaptajnen besluttede nemlig at vende om på vej til landingsbanen pga. tekniske problemer. Hans besked kort inden afgang, fik halvdelen af passagererne til at forlade hans fly, som dog kom helskindet frem.
 
{loadposition google_native}
 

Pensionerne stiger

Efter fem år med lovens minimumsstigning på 0,25 procent kan landets pensionister endelig se frem til en lidt større forhøjelse af deres månedlige pensioner. Således vil pensionerne både i år og næste år stige med 1,6 procent. Det er et større forlig mellem Partido Popular, Ciudadanos og det lille baskiske parti PNV, der har sikret stigningen som en del af finansloven for i år.
I euro betyder det imidlertid kun 13 euro mere i lommerne til de spanske pensionister, som går fra en gennemsnitlig månedlig pension på 934 til 947 euro.
 

Uro og ny spidskandidat for PP i Torremolinos

Han var Torremolinos’ stærke mand fra 1991 til 2015. I hele seks valgperioder sad Pedro Fernández Montes tungt på borgmesterposten, inden han ved sidste valg tabte sit flertal og fra sidelinjen måtte se, hvordan hans rivaler fra PSOE, Ciudadanos, Podemos og IU gik sammen i en utraditionel firkløver-regering. Og først på ugen blev den aldrende politiker sendt helt ud på sidelinjen – denne gang af sit eget parti. Formanden for amtsrådet, Elías Bendodo, har nemlig fået samlet flertal omkring Margarita del Cids kandidatur som borgmesterkandidat for PP til næste år. Pedro Fernández Montes truer nu med at danne sit eget parti.
 
{loadposition google_native}

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.