Det danske magasin i Spanien
Gode takter fra UniCaja Banco – Mere strandpromenade i Estepona – Benalmádenas hospital er gået i stå

Gode takter fra UniCaja Banco - Mere strandpromenade i Estepona - Benalmádenas hospital er gået i stå

Gode takter fra UniCaja Banco

Det går godt for Málagas lokalbank, UniCaja Banco. Et overskud på 57 millioner i årets første kvartal taler sit klare sprog. Banken har fået reduceret mængden af sine tunge, ikke-produktive aktiver (ejendomme) og tilsvarende fået nedbragt mængden af højrisiko udlån. Resultatet fra første kvartal viser også, at UniCaja Banco har en solvensrate på 15,40 procent, hvilket er en af branchens højeste. Den ”gamle” Málaga-sparekasse, UniCaja, blev forrige år børsnoteret efter at have fusioneret med sparekasserne Caja España Duero og Ceiss og blev derfor omdømt til UniCaja Banco. Resultatet for første kvartal er en forbedring på 13 procent i forhold til sidste år.
 
 
{loadposition google_native}
 

strandpromenade esteponaMere strandpromenade i Estepona

Tre kilometer ny strandpromenade er blevet indviet i Estepona. Det er strækningen fra Hotel Healthouse til Hacienda Beach / Cabo Bermejo, som nu kan nydes gående på den tre meter brede promenade. Det er både amtsrådet og Estepona kommune, der står bag udvidelsen, og det er hensigten, at man inden for de kommende år skal kunne tilbagelægge ruten Marbella – Estepona til fods. Der arbejdes også på udvidelsen af strandpromenaden og gangstier mellem Mijas Costa og Marbella. I dag kan man tilbagelægge næsten 150 km af Costa del Sols kyststrækning til fods, hvilket svarer til 80 procent af den samlede strækning.

Benalmádenas hospital er gået i stå

Lægernes forbund protesterer igen over, at kommunehospitalet i Benalmádena ikke gøres færdigt. 30 procent af hospitalet er ikke færdigbygget, og nu er byggeriet atter gået i stå. Lægeforbundet gør opmærksom på, at kommunehospitalet hverken har en sektion for urologi eller øre- og hudspecialister. Derfor sendes patienter i dag videre til hospitalerne i andre kommuner, som ofte har lange ventelister. Byggeriet af hospitalet i Benalmádena begyndte i 2007 og er i dag funktionelt men ikke færdigbygget.

{loadposition google}

 

yoga castillo sohailAnden udgave af yogafestivalen på Castillo Sohail skydes i gang

På lørdag og søndag kan du helt gratis nyde yogaundervisning, opvisninger og andre aktiviteter på Castillo Sohail i Fuengirola, når yogafestivalen afholdes for anden gang. Den første yogafestival var en bragende succes med masser af besøgende og masser af aktiviteter, og man har i år fået tilladelse til at udvide både dagene og åbningstiden. Således er der altså aktiviteter både lørdag og søndag, og åbningstiden er nu forlænget helt til midnat om lørdagen med live musik i de sene timer.
Festivalen har til hensigt at udbrede kendskab til yoga og alle de mange yogatilbud, der findes i byen. Derfor vil der være undervisning fra mange forskellige instruktører, som har lejlighed til at vise, hvilken form for yoga de underviser i og hvilke teknikker, de bruger. Der er aktiviteter og yoga for alle niveauer og alle aldre – også yoga for børn. Alle aktiviteter er gratis at deltage i, men der er begrænsede pladser.
Udover yogaundervisning og en hyggelig atmosfære, vil der også være madboder, hvor veganske restauranter fra byen sælger ud af deres gode, sunde retter. Endvidere er der også boder, hvor der sælges orientalsk tøj og tilbehør.
Festivalen finder sted 5. og 6. maj på Castillo Sohail fra 10 – 24 lørdag og 10:30 – 19:30 søndag.
 Takket være Fuengirola kommune er indgangen gratis.
 
 
{loadposition google_native}

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.