Det danske magasin i Spanien
Turismen falder svagt – Intet tog til Marbella – Anholdt under gudstjeneste i Benalmádena

Turismen falder svagt - Intet tog til Marbella - Anholdt under gudstjeneste i Benalmádena

Turismen falder svagt

For første gang i 33 måneder registrerer Andalusien en nedgang i turismen.
I marts er antallet af besøgende således faldet med 0,3 procent i forhold til sidste år. Tilbagegangen er næsten ubetydelig men alligevel et klart tegn på, at toppen er nået efter næsten tre år med uafbrudt vækst. De første tegn på stagnation kom allerede lige inden påske, hvor kun få hoteller kunne melde udsolgt. Det er primært briterne, der har svigtet Andalusien i marts. Det dårlige vejr, de stigende priser samt at destinationer som Tyrkiet, Tunesien og Egypten atter begynder at blive interessante, er de tre vigtigste argumenter bag den svagt faldende turisme i marts.
 

Intet tog til Marbella

Det var været på tale i to årtier – og der kommer til at gå endnu et årti, før der kommer toge til Marbella og Estepona. Den spanske minister for infrastruktur,
Íñigo de la Serna, var meget klar i tonen, da han midt på ugen fremlagde budgetter og planer for infrastrukturen på Costa del Sol. At få udvidet jernbanenettet fra Fuengirola til Marbella vil koste rundt 2.000 millioner euro og 3.800 millioner, hvis toget skal videre til Estepona. De midler har staten ikke, så ministeren mener, vi skal frem til år 2022 eller 2024, før projektet kan komme i gang. Omvendt kunne han bekræfte, at det går planmæssigt fremad med udvidelsen af vejnettet i Benalmádena og Arroyo de la Miel.
 
{loadposition google}

Anholdt under gudstjeneste i Benalmádena

Påskeugen er vel overstået – men det gik knap så stille for sig i Benalmádena i fredags, da en 30-årig, to meter høj mand fra Senegal pludselig afbrød præstens prædike. Manden krævede gudstjenesten afbrudt, indtil alle kvinder og børn havde forladt kirken. Præsten forsøgte at tale ham til fornuft, men da det ikke lykkedes blev lokalpolitiet tilkaldt, hvilket førte til et mindre slagsmål i kirken.
Vel er historien en uge gammel, men først i går kom den pressen for øre.
 
{loadposition google}

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.