Det danske magasin i Spanien
Lækkert køkkenudstyr i La Cala

Lækkert køkkenudstyr i La Cala

Er du til Joseph Joseph, Le Creuset, Ruffoni, Lékué, Gefu, Bugatti, Global, Eva Solo eller andre kvalitetsmærker indenfor køkkenverdenen, så skal du tage en tur til La Cala, hvor du kan se, føle og købe lækre ting til dit køkken. Og hvis du aldrig har hørt om ovenstående, jamen så skal du helt klart kigge forbi – det er navne og produkter, der er værd at kende og som vil ændre måden, du bruger dit køkken på.
 
Cocinas Plus har gennem flere år haft en køkkenudstyrsafdeling i Marbella, hvilke har været en stor succes, da der er rigtigt mange, der vil have kvalitetsprodukter, når de skal kokkerere. Og La Cala de Mijas er lige nu et af de områder på Costa del Sol, der har gang i en rivende udvikling. Der bygges mange lækre boliger i mange prisklasser, og især det Skandinaviske publikum har vendt deres blik mod La Cala området. Og netop dette har været en medvirkende årsag til beslutningen om åbne køkkenudstyrsforretning i La Cala.
 
Cocinas plus har ligget centralt i La Cala i mange år, og alle, der har kørt forbi La Cala, har ikke kunnet undgå at se det store skilt med John og Ian, der reklamerer for Cocinas Plus. Og på førstesalen i køkken-showroomet, finder du et mekka for køkkenudstyrs-affektionerede. Og man kan roligt sige at – der er alt. Gryder, potter, pander, skåle, skeer, ramikiner, raffinerede små maskiner, der kan det hele, ja – du finder alt, hvad du har brug for, for at give dit køkken og dine køkkenaktiviteter det lille ekstra pift. Og skal du ud til fødselsdag, bryllup, jubilæum eller anden festivitas, jamen så finder du altid en super spændende gaveide hos Cocinas Plus, enten i La Cala eller i Marbella. Forretningerne er åbne hverdage fra 10-19, og lørdag kl. 10-14.
 
Så kig ind til Cocinas Plus, hvor Davinia, Regina eller María hjælper dig med at vælge det rette udstyr. Og skulle du have brug for et nyt køkken til alt dit lækre udstyr, jamen så er det bare at tale med køkkeneksperten i stueetagen.
 
www.cocinasplus.com – Tel: +34 952 58 77 59
 
Af Cocinas Plus

Del

Du vil måske også kunne lide

© 2009-2019 La Danesa – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søg på La Danesa

Planlagt vedligeholdelse: Lørdag d. 5. august 2023 fra kl. 8.00 vil der foretages opdateringer på ladanesa.com.​ Vær opmærksom på, at sitet vil være utilgængeligt i den periode der foretages opdateringer, og det samme gælder for La Danesas App.